EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Sılaydır yanı / Eyüp Belediyesi’nin geleneksel hale gelen sünnet şöleni bu yıl 28 Temmuz

Eyüp Belediyesi’nin geleneksel hale gelen sünnet şöleni bu yıl 28 Temmuz


Eyüp Belediyesi’nin geleneksel hale gelen sünnet şöleni bu yıl 28 Temmuz Cuma günü gerçekleştirilecek. 560 çocuğun sünnet ettirileceği etkinlikte, erkekliğe adım atan çocuklar için 4 ayrı vapur ile boğaz turu da yapılacak.

Eyüp Belediyesi’nin geleneksel hale gelen sünnet şöleninde bu yıl yine yüzlerce çocuk erkekliğe ilk adımını atacak. Eyüp Sultan Meydanı’nda toplanacak çocuklar ve aileleri için özel bir etkinlik planlayan Eyüp Belediyesi, çocuklar için 4 ayrı vapur kiralayarak Boğaz turu da düzenleyecek.

Eyüp Sultan Meydanı’nda yapılacak duaların ardından mehter takımı konseri ile başlayacak etkinlik, çocukların Cülus Yolu’nu yürüyerek Feshane’ye ulaşmasıyla devam edecek. Feshane önünden hareket edecek vapurlar yaklaşık 2 saatlik bir boğaz turu gerçekleştirecek. Yüzlerce çocuk ve ailesinin katılarak gönüllerince eğleneceği gezi, yine Feshane önünde son bulacak. Sünnet kıyafetlerinden cerrahi operasyona kadar her detayın Eyüp Belediyesi tarafından karşılandığı sünnet şölenine 560 çocuk katılacak.

Eyüp Belediyesi tarafından düzenlenen sünnet şöleni 28 Temmuz Cuma günü Eyüp Sultan Camii Meydanı’nda başlıyor. Eyüp ilçesinde oturan sünnet olacak yaşta olan tüm çocukların katılımına yönelik şölene 560 çocuk katılıyor. Şölen öncesi Eyüp Belediyesi Alibeyköy’de bulunan 560 kişiye sünnet kıyafetleri dağıttı. Bunlar; pelerin, gömlek, pantolon, yelek, şapka, kuşak, maşallah, papyon, asa ve ayakkabılardan oluşuyor.

Sünnet cumartesi, pazar ve pazartesi Eyüp Belediyesiyle anlaşmalı Alibey Hospital’da gerçekleşecektir.

Çocukların erkekliğe adım attığı bu özel şölende siz değerli basın mensuplarımızı da aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Tarih: 28.07.2017 Cuma

Saat: 14:00 – 16:30


Yer: Eyüp Sultan Camii Meydanı


İrtibat: Ali YİĞİT

Eyüp Belediyesi Basın Danışmanı

Tel: 0533 930 83 94

http://eyupflashaber.com/

İBB’den yapılan açıklamaya göre, Büyükada, Caddebostan, Bakırköy Güneş ve Küçükçekmece Menekşe plajları yaza hazırlandı.

İBB DEN PLAJ ATAĞI HİZMETLER İKİ TL   Çatalca Yalıköy 1-2, Arnavutköy Yeniköy, Sarıyer Kısırkaya, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER