EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / EYÜPSULTAN 100, GÜN HAMLESİNİ BEKLİYOR ÜÇ AY OLDU İCRAAT YOK

EYÜPSULTAN 100, GÜN HAMLESİNİ BEKLİYOR ÜÇ AY OLDU İCRAAT YOK

EYÜPSULTAN 100, GÜN HAMLESİNİ BEKLİYOR

ÜÇ AY OLDU İCRAAT YOK

20 Yıldır Eyüpsultan’da aylık gazete ve haber sitesi olarak geçmiş belediye başkanlarını parti ayrımı yapmadan eleştirip okurlarla paylaştığımız bilinir. Üç aydır yeni seçilen belediye başkanından ha bugün, ha yarın diyerek sürpriz ataklar bekledik ve hep sustuk. Sustuk susmasına da bu kadarını da hiç beklemiyorduk.

 

Eyüpsultan 31 Mart’ta  3o yıllık birikimin tepkisini  AK Partili Deniz Köken’e kırmızı kart gösterip  CHP’nin bile beklemediği sürprizi 16 bin farkla Bülent Özmen’e verdi.

EFSANELER UNUTULMAZ,

Üç dönem üst üste seçim kazanan Efsane Belediye başkanı Mustafa Gül’ün  seçim öncesi bilgisinden istifade ederek bir araya gelen Bülent Özmen, seçmene destek amaçlı resim vermiş ve Kastamonu camiasına coşkulu bir kalabalık eşliğinde gece düzenlenmiş,  gecede Mustafa Gül’ün konuşması tam destek alkışlarıyla ayakta alkış bulmuştu. Mustafa Gül; “ Göktürk belediyesinin kapatılarak Eyüpsultan’a mahalle yapılmasının ardından 15 yıl geçmesine rağmen Bayrağı benden kimse teslim almadı. Ben Bir Nisan’da Bülent Özmen’e güveniyorum seçimi kazanıp bayrağı Bülent beye teslim edeceğim. Tüm Kastamonulu hemşehrilerimden tam destek bekliyorum” diyerek ayakta alkışlanmıştı. Üç ay oldu Mustafa Gül’den bayrağı teslim alan olmadı.

ÜÇ AY OLDU İCRAAT YOK

20 Yıldır Eyüpsultan’da aylık gazete ve haber sitesi olarak geçmiş belediye başkanlarını parti ayrımı yapmadan eleştirip okurlarla paylaştığımız bilinir. Üç aydır yeni seçilen belediye başkanından ha bugün, ha yarın diyerek sürpriz ataklar bekledik ve hep sustuk. Sustuk susmasına da bu kadarını da hiç beklemiyorduk.

TEPKİLER BAŞLADI

İlk iki ay boyunca sadece kutlamalar, çiçekler ve plaketler eşliğinde sosyal medyada resim paylaşımlarıyla geçti.

Seçimi kaybeden Ak partili Deniz Köken’in bıraktığı sosyal tesisleri hemen hergün tanıtımını yapan Başkan Bülent Özmen’e sesiz eleştiriler gelmeye başladı.

Belediye başkanının işi kaldırımdır, çöptür, hizmettir ama bunlar zaten zorunluluktur. Ama yılda iki kere kaldırım yenilemek değildir. Kaldırımla, çöple hatta yol su tedarik hizmetiyle övünmek seçmenin gözünden kaçmıyor.

CHP KAZANMADI AK PARTİ KAYBETTİ.

Eyüpsultan seçimini kazanan ve kaybeden yorumu yerine aslında CHP kazanmadı, Eyüpsultan seçmeni Ak partiye ve Deniz Köken’in belediyenin taşınmazlarını hoyratça kullanıp satmasına tepki göstererek  kırmızı kart göstermesi CHP’nin kazanmasına neden oldu.

BELEDİYENİN HER BİR MALI TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERİN HAKKIDIR.

Belediye kaynakları böyle çarçur ediliyor! Milyonlar harcanıyor

Resmi olarak kültür sanata ayrılmış bütçelerini, kolay yoldan siyasi reklam yapmak amacıyla ünlü şarkıcılara dağıtan belediyeler, milyon liraları bulan ‘sanatçı kaşeleri’ne ödüyor.

Yıllardır alışa gelen sözde sosyal belediyecilik adı altında babalarının malı gibi hoyratça harcama yapan belediye başkanlarının cezalarını artık seçmen sandıkta veriyor.

Belediye gelirlerinden otobüslerle geziler düzenlemek

Her mahallenin  girişine veya meydanına kutlama afişleri asmak.

İkide bir sanatçılara, önüne gelen yandaş firmalarına festival adı altında akıl almaz bütçeler vermek.

Hemşehri ve yandaşın arsasına imar, zavallının imarlı alanını yeşil alana çevirmek.

Dere boyuna, doğal su havzasına, saçma sapan yapılara, çekme katlara imar ve iskan vermek.

Hala kamu araçlarını babaların malı gibi kullandırıp

makam araçlarını artırmak.

Sadece parti üyelerini gözetip belediye imkanlarını kullanmak gibi işgüzarlık ilk ve son şansınız olabilir. Makamlar gelir geçer geride adınız kalır.

ALAETTİN ARSLAN  / EYÜP FLAŞ HABE

 

http://eyupflashaber.com/

Mustafa Taviloğlu koleksiyonu

Mustafa Taviloğlu koleksiyonu Eyüpsultan’da sanatseverle buluşuyor Koleksiyoner Mustafa Taviloğlu’nun 50 yılı aşkın süredir biriktirdiği eserlerden …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER