EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / ÖZGÜR ÖZEL; “YILMAZ BÜYÜKERŞEN CHP’ NİN OLUŞTURDUĞU KURULUN GENEL KOORDİNATÖRÜDÜR” 

ÖZGÜR ÖZEL; “YILMAZ BÜYÜKERŞEN CHP’ NİN OLUŞTURDUĞU KURULUN GENEL KOORDİNATÖRÜDÜR” 

 

ÖZGÜR ÖZEL; “YILMAZ BÜYÜKERŞEN CHP’ NİN OLUŞTURDUĞU KURULUN GENEL KOORDİNATÖRÜDÜR” 

“Yılmaz Büyükerşen ne yapacak? Ben size söyleyeyim, Yılmaz Büyükerşen ne evinde oturacak, ne emeklilik yaşayacak. Yılmaz Büyükerşen’in bir eli Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde, bir eli Türkiye’deki CHP’li belediyelerin üzerinde olacak

 

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir aday tanıtım toplantısına katıldı. Genel Başkan Özgür Özel, aday tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, “Bizim işimiz muhalefet ile kavga etmek değil. Bize savaş açanlar oldu, ben barış ilan ettim, bütün muhalefete. Bize çelme atanlar oluyor, dönüp ellerini sıkıyor ve yola devam ediyoruz. Bize kumpas kuranlar oluyor, görüyoruz ama meşgul olmuyoruz. Bizim yolumuz, CHP’yi ve Cumhuriyete, Atatürk’ün baba evine kurulan her türlü tuzak ve kumpasa karşı Türkiye ittifakını kurmaktır” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özgür Özel, Eskişehir’de, Porsuk Spor Salonu’nda aday tanıtım toplantısına katıldı. Adayların tanıtımının ardından Genel Başkan Özgür Özel, Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olan yeni isimlere parti rozetlerini taktı. Cumhuriyet Halk Partisi Lideri Özel, aday tanıtım toplantısında partililere ve kamuoyuna da seslendi. CHP’li belediyelerin göç alan belediyeler olduğunu anımsatan Genel Başkan Özgür Özel, tüm kentlerin CHP belediyeleri tarafından yönetilmesini gerektiğini belirterek şunları söyledi:

 

 

“CHP’Lİ BAŞKANLARIN BELEDİYECİLİK HOCASI”

“Eskişehirlilerden bir ümidim var. 31 Mart günü sandığa gittiğinizde, geçmişte AK Partili, MHP’li olabilirsiniz. Yarın da o partilere oy verecek olabilirsiniz. Ama ahlak, vicdan ve bu güzel Eskişehir’e sahip çıkmak, Eskişehir’i kandıran sarayla işbirliği yapan bu akla cevap vermek için, bütün Türkiye’ye ibreti alem olsun diye 31 Mart’ta Eskişehir’de CHP adına, Ayşe Başkan adına Türkiye rekoru bekliyorum sizlerden. Bundan sonraki süreçte hep birlikte olacağız. Kazım Başkan, Ahmet Başkan’la, dışarıdaki ilçelerimizdeki 12 başkanımızla. Ayşe Başkanımızla birlikte yazılan bu büyük tarihi, efsanevi hizmetleri hep birlikte sürdürüp daha iyiye götüreceğiz. Peki o sırada Yılmaz Büyükerşen ne yapacak? Ben size söyleyeyim, Yılmaz Büyükerşen ne evinde oturacak, ne emeklilik yaşayacak. Yılmaz Büyükerşen’in bir eli Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nde, bir eli Türkiye’deki CHP’li belediyelerin üzerinde olacak. Buradan ilan ediyorum. İlk toplantıları 31 Ocak günü Ankara’da bütün büyükşehir belediyelerimizin temsilcilerinin, adaylarının ve yöneticilerinin olduğu bir çalıştay var. O çalıştay, yerel seçim sürecinin değerlendirme çalıştayı. O çalıştayın açılışında ve başında olacak. Bundan sonra Yılmaz Büyükerşen, Türkiye’deki tüm CHP’li belediyelerin yapılan iyi hizmetlerinin ortaklaştırılması, yapılan iyi projelerin diğer belediyelerde de uygulanması, hizmetlerin standardizasyonu ve geliştirilmesi ile ilgili CHP’nin oluşturduğu yeni kurulun Genel Koordinatörüdür. Eskişehir’deki bu büyük başarıyı yeni aldığımız belediyeler ve göreve devam ettiğimiz belediyelere bu başarıyı taşımak, hangisi iyi yapıyorsa öbürüne de taşımak, bütün Türkiye’de hizmetlerin tek elden, farklı hocalığa devam ediyor. CHP’li başkanların belediyecilik hocasıdır. Arz ederim.”

 

 

http://eyupflashaber.com/

KARSU DÜĞÜN DAVET HİZMETİNİZDE !

EN ÖZEL GÜNLERDE YANINIZDAYIZ ! Sizi ve sevdiklerinizi en özel günlerinizde ağırlmak, profesyonel hizmet vermek, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER