EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / MUHARREM AYI HAYIRLARA VESİLE OLSUN.

MUHARREM AYI HAYIRLARA VESİLE OLSUN.

Recep ayı, Şaban Ayı, derken Muharrem ayı başladı.  Oruç ayı olan Ramazan ayı ardından huzur ve refah gelecek. CHP’de Muharrem İnce resmen Cumhurbaşkanlığına aday gösterildi

Cumhuriyet Halk Partisi’nde Muharrem İnce resmen aday.

CHP Grubu’nda yapılan gizli oylamada 110 milletvekili oy birliği ile CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak Muharrem İnce dedi. Partide “Oy birliği ve grup kararı” ile Muharrem İnce Cumhurbaşkanlığına aday gösterildi. Kararın belli olmasından sonra ilk açıklamasını yapan İnce, basın mensuplarına “Dün zamanı gelince açıklayacağım demiştim, ‘gelİNCE’ diyerek esprili bir şekilde yanıt verdi. Muharrem İnce, 4 Mayıs 1964’te tam da bugün doğmuştu. İnce doğum gününde CHP’den Cumhurbaşkanlığına aday gösterildi. Kılıçdaroğlu İnce’nin adaylığı için ‘tarih yazacağız’ değerlendirmesinde bulundu.

Muharrem İnce kimdir, eşi Ülkü İnce ile kaç çocukları var? Muharrem İnce’nin oğlunun ismi Salih Arda İnce…

Muharrem İnce  oğlunu Silivri Belediye başkanının kızı ile evlendirdi. Gelininin ismi de İdil Göknil.

Muharrem İnce 4 Mayıs 1964 Yalova doğumludur. Muharrem İnce’nin asıl mesleği öğretmenliktir.

Mecliste CHP milletvekili olarak bulunan Muharrem İnce bir çok kez parti genel başkanlığına talip oldu ancak bir türlü delegeden geçer not alamadı. Aslen Yalova’nın Elmalık köyünden olan Muharrem İnce, Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi Fizik-Kimya Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi. Fizik öğretmeni olarak değişik liselerde ve dershanelerde görev alan Muharrem İnce, müdürlük de yaptı. Bir süre Yalovaspor’da basın sözcülüğü ve Atatürkçü Düşünce Derneği il başkanlığı görevlerinde bulundu. 2002 genel seçimlerinde, CHP Yalova milletvekili olarak TBMM’ye giren Muharrem İnce. 2007 genel seçimlerinde de aynı başarısını tekrar etti. Üçüncü döneminde yine vekil seçilen Muharrem İnce hala CHP Yalova milletvekili. Evli olan Muharrem İnce’nin eşinin ismi Ülkü İnce’dir. Muharrem İnce ile karısı Ülke İnce’nin evliliklerinden bir çocukları bulunmaktadır. Muharrem İnce’nin tek çocuğu olan oğlunun ismi Salih Arda İnce’dir. İnce ailesi Eylül 2017’de oğulları Salih Arda’nın mürüvvetini gördüler. Salih Arda İnce, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın kızı İdil Göknil Işıklar evlendi. Yalova’nın Elmalık Köyü’nde ‘Selanik usulü’ yapılan köy düğününde Muharrem İnce horon çekip harmandalı oynamıştı.

Fotoğraftakiler Muharrem İnce’nin annesi Zekiye İnce ve babası Şerif İnce. Soldakiler ise Muharrem İnce ile eşi. Muharrem İnce’nin babası Şerif İnce 3 yıl önce pankreas kanseri sebebiyle hayata veda etti.

MUHARREM İNCE’NİN SİYASİ HAYATI

2002 genel seçimlerinde, CHP Yalova milletvekili olarak TBMM’ye giren Muharrem İnce. 2007 genel seçimlerinde de aynı başarısını tekrar etti. Üçüncü döneminde yine vekil seçilen Muharrem İnce Cumhur Başkanı Adayı olduğu gün vekillikten istifa etti.

MUHARREM İNCE’NİN EŞİ VE ÇOCUKLARI

Evli olan Muharrem İnce’nin eşinin ismi Ülkü İnce’dir. Muharrem İnce ile karısı Ülke İnce’nin evliliklerinden bir çocukları bulunmaktadır.

Muharrem İnce’nin oğlu kimdir

Muharrem İnce’nin tek çocuğu olan oğlunun ismi Salih Arda İnce’dir. İnce ailesi Eylül 2017’de oğulları Salih Arda’nın mürüvvetini gördüler. Salih Arda İnce, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar’ın kızı İdil Göknil Işıklar evlendi. Yalova’nın Elmalık Köyü’nde ‘Selanik usulü’ yapılan köy düğününde Muharrem İnce horon çekip harmandalı oynamıştı.

http://eyupflashaber.com/

Eyüpsultan belediyesi hayvan kliniğini de sattı

Eyüpsultan belediyesi hayvan kliniğini de sattı

AKP’li Eyüpsultan Belediyesi’nden büyük satış: Hayvan kliniği arazisi ranta feda edildi AKP’li Eyüpsultan Belediyesi, üzerinde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER