EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / EYÜP SULTAN KAYMAKAMI ABDULLAH DÖLEK BASINLA BULUŞTU

EYÜP SULTAN KAYMAKAMI ABDULLAH DÖLEK BASINLA BULUŞTU

İlk ziyaretini Darülaceze’ye yapan Kaymakam Dölek ve basın mensuplarını Darülaceze Başkan Yardımcıları Ahmet Malatyalı ile Funda Ersin karşıladılar. Kaymakam Dölek ve beraberindekiler oldukça samimi bir ortamda yapılan ziyarette Darülaceze’yi gezerek bilgi aldılar.

Başkan yardımcısı Ahmet Malatyalı, yapılan ziyareten çok memnun kaldıklarını belirterek, ” Özellikle burada yaşayan vatandaşlarımızın rehabilitasyonu için, yapılan ziyaretlerin çok büyük önemi var. İsteyen herkes Darülacezeyi ziyaret edebilir” diye konuştu. Yassıören’de bir sosyal Hizmet Şehri kurulacağı’nın açıklamasını da yapan Ahmet Malatyalı, bazı basın organlarında söylendiği gibi Darülaceze’nin kesinlikle taşınmayacağını da belirtti.
Darülaceze ziyaretinden sonra, vefat eden emekli Vali Recep Birsin Özen’in Karacaahmet Mezarlığı’nda, öğle namazının ardından yapılan cenaze törenine katılan Kaymakam Dölek ve beraberindekiler, ardından Beşiktaş’ta bulunan Deniz Müzesi’ni ziyaret ettiler.
Deniz Müzesi’nin ziyaretinin ardından Harbiye Askeri Müzesi’ne giden Kaymakam Dölek ve beraberindekiler burada kendilerine tahsis edilen rehberler eşliğinde müzeyi gezerek bilgiler aldılar. 1936’ya kadar Harp Okulu olarak kullanılan binada Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarının sınıfında duygusal anlar yaşandı. Eyüpsultan’ın tanınmış isimlerinden Foto Metin (Metin Türkmenoğlu) burada Atatürk’ün sırasına oturarak, basın mensubu arkadaşlarına fotoğraf çektirdi.

Yapılan ziyaretlerin ardından Darülaceze, Deniz Müzesi ve Harbiye Askeri Müzesi gibi müzelerin ve önemli mekanların, 7’den 77’ye her vatandaş tarafından mutlaka ziyaret edilmesi gerektiğinin ve bunda kamu kurum ve kuruluşları yöneticileri, okul müdürleri başta olmak üzere, tüm yöneticilerin önayak olmasının gerektiği  vurgulanarak program sonlandırıldı.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER