EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / Eyüp Belediyesi

Eyüp Belediyesi

Eyüp Belediyesi tüm vatandaşlarımızı geleneksel hale getirdiği ‘trekking’ yürüyüşlerine davet ediyor. Her ayın son hafta sonu Kurtkemeri’nde yapılacak olan yürüyüş için vatandaşlar özel servislerle bölgeye taşınacak. Herkese açık olan etkinliğe katılmak için Alibeyköy Spor Kompleksi ve Eyüp Stadı’nda form doldurulması gerekmektedir.

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın çokça önemsediği spor aktivitelerine bir yenisi daha eklenerek vatandaşlarla; doğada hafif tempolu yürüyüş olan ‘trekking’ gerçekleştirilecek. Başkan Remzi Aydın, küçük büyük demeden her yaştan vatandaşlarımızı Kurtkemeri’ne ‘trekking’ yapmaya davet ediyor. Her ayın son pazar günü gerçekleşecek olan yürüyüşler için saat 09:00’da; Eyüp Belediyesi hizmet binasından, Yeşilpınar Veysel Karani Camii önünden, Eyüp Stadı’ndan ve Alibeyköy Spor Kompleksi’nden servisler hareket edecektir.

Metropol şehir İstanbul’da şehrin gürültüsünden, iş stresinden ve yorucu trafikten uzaklaşıp; kuş cıvıltıları ve su sesi eşliğinde yapacağınız tempolu yürüyüş, uzman spor hocalarımız gözetimindeki ısınma hareketleri ile başlayacak. Bol oksijenli yürüyüşün ardından vatandaşlarımıza Eyüp Belediyesi tarafından ikramlar sunulacaktır.

‘Trekking’ aktivitesine katılmanız için yapmanız gereken Alibeyköy Spor Kompleksi ve Eyüp Stadı’nda ilgili formları doldurmak ve yürüyüş için elverişli spor kıyafetleri ve ayakkabılarınızı hazırlamak. Her ayın son pazar günü gerçekleşecek etkinlik için Eyüp Belediyesi Hizmet Binası’ndan, Yeşilpınar Veysel Karani Camii önünden, Eyüp Stadı’ndan ve Alibeyköy Spor Kompleksi’nden saat 09:00’da servisler hareket edecektir.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER