EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER

SOKAKTAN MEKTUP VAR

Türkiye erken seçim atmosferinde son düzlüğe girdi…

Bu sürecin en yakıcı yansıması ekonomik durumun sokakta varlığını açıkça his ettirmesidir. Ekonomik sorunları dile getiren kitlenin önemli bir kısmı AKP seçmeni olduğunu bire bir izleyen bir olarak sokak çok canlı demek yanlış olmaz.

 

Halkın Otobüsü seçim startını, Muharrem İNCE adaylığı açıklanır açıklanmaz yollara düştü ve 39 ilçe dolaşıldı defalarca mahallelerde, pazarlarda en çok çalışan ADAM ELBETTE HALKIN ADAMI GÜRSEL TEKİN oldu demek pekte yanlış olmaz.

 

Pek çok ilçede gördüğüm bizzat fark ettiğim yansıma halkın ciddi oranda değişime ilgi duyduğu gerçeğidir. Halk sokaktan yukarıya sesleniyor artık TAMAM diye…

 

Lakin partilerin il ve ilçeleri bu noktada ne kadar çalıştığı, emek harcadığı, destek olduğu meselesi sorunlu bir noktada. Küçük hesaplar ne yazık ki hala ciddi oran da devam ediyor.

 

MUHARREM İNCE ülkenin gündemini değiştirdi, yeni bir umudu diriltti ve daha önemlisi kazanabiliriz-i inandırdı HALKA. Partilerin dar çıkar ilişkilerini bozan ve daha ileriyi, kazanmayı amaç edinen İNCE BAŞKAN partilerin dar çıkarlarından bağımsız yola devam ediyor.

 

Sokak dar çıkarlara kurban edilen süreleri yıkıyor, sokaklar yeni bir süreci ifade ediyor, sokaklar köhnemiş düzeni titretiyor. İNCE BAŞKAN yeni bir ruhu ifade ederken ülke gündemi değişiyor.

 

Kürtlerin önemli ölçüde desteklediği başka bir aday CHP tarihinde sanırım ECEVİT olsa gerek sadece. Cesaretle halka dokunan, doğruyu ifade eden İNCE BAŞKAN sürpriz yapacak çoğu insana…

 

 Diyarbakır mitingi bu noktada sadece örnek değil… CHP Diyarbakır il başkanlığına son 30 yıldır en büyük ilgi, katılım, çalışma İNCE BAŞKAN ile yola devam ediyor bölgeden gelen bilgiyle bakarsak…

 

Balkan esintisini doğuya taşıyan İNCE BAŞKAN, halkın özverisini boşa çıkamadan devam ediyor tüm engel ve iç çelişkiye rağmen.

 

Muharrem İNCE balkanların ve Doğunun ruhunu sağlam bir erk üzerinden yürütüyor sarp kayalardan düzlüğe doğru. Bu maya Diyarbakırlı çoban ŞEHMUZZUN yolda durdurup otobüse cebindeki 70 TL yi vermesiyle, Ederindeki çiftçi ENVERİN azdır 50 TL ama tuzum olsun çorbada diyen ruhtur.

 

Sokaktan mektup var dostlar ve sokak dar çıkarları yıkıyor…

 

 Yeni bir erdemi doğrultuyor İNCE BAŞAKAN, cesaretle siperlere koşan değerler, umutlar yükseliyor ZAFER mevzisinde…!

HABERİNİZ OLSUN.

 ABDULLAH AĞIRKAN

 

ÇEMBER

Ya dışındasındır çemberin
Ya da içinde yer alacaksın
Kendin içindeyken kafan dışındaysa
Çaresi yok kardeşim
Her akşam böyle içip, kederlenip
Mutsuz olacaksın
Meyhane masalarında kahrolacaksın
Şiirlerle, şarkılarla kendini avutacaksın
Ya dışındasındır çemberin
Ya da içinde yer alacaksın

 MURATHAN MUNGAN 

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER