EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Son dakika / Milas’ın sevilen ismi adaylığını açıklıyor!

Milas’ın sevilen ismi adaylığını açıklıyor!

Milas halkının adaylığını merakla beklediği Fevzi Topuz’un Ankara’da yaptığı görüşmelerin ardından önümüzdeki günlerde açıklama yapacağı öğrenildi.

 

Türkiye, 14 Mayıs ve 28 Mayıs sonrası 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere hazırlanıyor. Birçok partide de aday adaylığı başvuruları başladı. CHP’de de belediye başkan aday adaylığı için 21 Kasım’da başlayan süreç 28 Kasım’da sona erecek. Bu kapsamda Muğla’nın Milas ilçesinde de heyecan dorukta.

MİLAS HALKI ARADIĞI ADAYA KAVUŞUYOR 

CHP’nin Muğla ilçelerindeki adayları merak konusu olurken, Milas ilçesinde sevilen bir isim olan Fevzi Topuz, kısa bir süre sonra adaylığını ilan edecek. Daha önce yapmış olduğu disiplinli ve başarılı çalışmalarıyla Milas’ın tanıtılmasında önemli bir rol oynayan Topuz, halktan gelen yoğun talep üzerine tekrar Milas Belediye Başkanı aday adayı olmuştur.

FEVZİ TOPUZ KİMDİR?

23 Şubat 1954’te Muğla Milas’ta doğdu. Babasının adı Ali, annesinin adı Fatmana’dır.

Harita Mühendisi; İstanbul Teknik Üniversitesi İnşaat Fakültesi Harita Mühendisliği Bölümü’nü bitirdi. Özel sektörde mühendis olarak çalıştı.

Kendi şirketini kurdu ve çalışma hayatını serbest olarak sürdürdü. Milas Belediye Başkanı olarak üç dönem bu görevi yürüttü. Ege Bölgesi Sanayi Odası Milas Şubesi Meclis Başkanlığı, Milas Çevre ve Kültür Değerlerini Koruma Tanıtma Vakfı (MİÇEV), Milas’ı Tanıtma ve Güzelleştirme Derneği (MİTAKDER) Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Yeni Milasspor Kulübü Başkanlığı görevlerinde bulundu.

Orta düzeyde İngilizce bilen Topuz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

22 Temmuz 2007 Genel seçimlerinde CHP’ den Muğla milletvekili seçilmiştir.

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER