EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / MHP’de çalışmalar tam gaz!

MHP’de çalışmalar tam gaz!

Geçtiğimiz günlerde Eyüpsultan’a gelen 2. Bölge Milletvekili Adayları Cemal Çetin ve Güllü Yener ile MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı ve yönetim kurulu üyeleri İstanbul Gıda Toptancı Tüccarları Derneği’ni, Esnafları, Rami Spor Kulübünü, Eyüpsultan Çarşısını, Kemerburgaz halkını ve esnafı ziyaret ederek, Eyüpsultan Hazretleri’nin türbesinde dua ettiler.

Ardından MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Aydın Yırtıcı ve yönetimi‬, İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayları  Niyazi Paksoy,  Ahsen Melike Fıçıçı ile birlikte semt pazarında esnaf ve vatandaşlarımızla buluştular. MHP’nin 18 Milletvekili adayı esnaf ve vatandaşlar ile Eyüpsultan’da buluştular.

Bu arada MHP Eyüpsultan İlçe Başkanlığı’nın Kemerburgaz Meydanı’nda düzenlemiş olduğu İftar Programına İlçe Başkanı  ve Yönetim kurulu üyeleriyle 2. Bölge milletvekili adayları, Muhtarlar, STK temsilcileri  ve vatandaşlar katılım sağladılar.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER