EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / MECLİS ÜYELERİNE GİDER AYAK KIYAK ! YAPTI

MECLİS ÜYELERİNE GİDER AYAK KIYAK ! YAPTI

Eyüp Belediyesi CHP’li ve MHP’lilerin de bulunduğu meclis üyelerinin her birine değeri 70 bin TL olan “Iphone marka cep telefonu hediye ettiği ortaya çıktı.

1 Yılda 2  iPhone  telefon verildi… 140 bin Tl ediyor !

Muhalefet olan CHP li meclis üyelerinden de hiçbir itiraz gelmiyor,” israfı ortadan kaldıracağız” diyerek belediyelere talip olan CHP’nin meclis üyelerinden ses çıkmıyor. CHP’li Muhalefet meclis üyelerinin 70 bin tl değerindeki pahalı yılbaşı hediyesi tepkilere neden oldu.

Eyüpsultan Belediyesi’nin meclis üyelerine iPhone marka telefon hediye etmek istemesine Meclis’te temsil edilen bütün partiler destek oldu.

Eyüpsultan’da kulaktan kulağa konuşulan hediyeye ilişkin “İnsanlar pandemi koşullarında ekmek bulamazken belediye başkanının dağıttığı hediye akıl alır gibi değil. Söz konusu çıkar olunca tüm partilerin mensupları birleşiyor” tepkisi geldi.

‘ALMAYIN’ TALİMATINI DİNLEMEDİLER

Olayın duyulması ve tepkilerin gelmesinin ardından CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş CHP’li meclis üyelerine cep telefonlarını almamaları yönünde talimat verdiği, ancak meclis üyelerinin Sarıtaş’ı dinlemeyerek hediye edilen telefonları aldığı öğrenildi. AKP’li meclis üyeleri ise verilen telefonları zimmet karşılığı alındığı ve görev süreleri bittiğinde iade edeceklerini savundular. Ancak AKP’li Meclis üyelerinin savunması gerçeği yansıtmıyor ve hediye telefonların görev süresi ile sınırlı olmadığı temelli verildiği ortaya çıktı.

Millet olarak, uzunca bir süredir, her gün artarak devam eden ekonomik sıkıntılarla boğuşuyoruz. Esnafımız siftahsız dükkan kapatıyor, direnemeyen kepenk indiriyor. Çiftçimiz alınterinin karşılığını alamıyor, hacizlere muhatap oluyor. İşverenimizin yükü her geçen gün ağırlaşıyor, bu durumu gören işçimiz her an işsiz kalma korkusuyla yaşıyor. Gençlerimiz ümidini yitirmiş, yurt dışına çıkabilmek için mücadele ediyor.

Vatandaşın hali böyleyken Eyüpsultan Belediyesi ne yapıyor peki?

Belediye meclis üyelerine iPhone marka telefon hediye ediyor. Muhalefet olan CHP li meclis üyelerinden de hiçbir itiraz gelmiyor, israfı ortadan kaldıracağız” diyerek belediyelere talip olan CHP’nin meclis üyelerinden ses çıkmaması normaldir. Çünkü iki yıl önce de yine benzer hediyeler almışlardı.

Alaettin ARSLAN  / EYÜP FLAŞ HABER

http://eyupflashaber.com/

İBB’den yapılan açıklamaya göre, Büyükada, Caddebostan, Bakırköy Güneş ve Küçükçekmece Menekşe plajları yaza hazırlandı.

İBB DEN PLAJ ATAĞI HİZMETLER İKİ TL   Çatalca Yalıköy 1-2, Arnavutköy Yeniköy, Sarıyer Kısırkaya, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER