EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / LİZGE ÇİÇEK : EYÜP-ALİBEYKÖY ÇİÇEKÇİSİ

LİZGE ÇİÇEK : EYÜP-ALİBEYKÖY ÇİÇEKÇİSİ

AdresAkşemsettin, Cengiz Topel Cd. 37/A, 34070 Eyüpsultan/İstanbul
GSM: 0555 705 57 67

Şık ve akılda kalıcı hediyeler vermek isteyenler için ideal seçenekler olan kurdele, pelüş oyuncak, balon ve benzeri aksesuarlarla süslenmiş aranjmanların yer aldığı Eyüp çiçek siparişi kategorisinde; sevdiklerinizin kalbine dokunacak onlarca seçeneği rahatlıkla keşfedebilirsiniz. Gül, lilyum, papatya, orkide ve daha pek çok çiçek çeşitlerinden meydana gelen Eyüp çiçekçiniz Lizge Çiçek Evi’nin zengin ürün koleksiyonunda; hasır sepetten cam vazoya, seramik saksıdan bukete kadar hediye edeceğiniz konsepte uygun çok sayıda sunum alternatifi bulmanız mümkün.

Tıpkı sevdikleriniz gibi özel olan detaylar ve incelikli şekilde hazırlanan aranjmanlardan oluşan çiçek çeşitlerini siz de Eyüp çiçekçiniz Lizge Çiçek Evi’nin online mağazasında bulabilir; günün her saati sizlere sunulan farklı ödeme sistemleriyle güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz!

Eyüp ilçesi ve tüm mahallelere çiçek siparişi için bizi tercih edebilirsiniz. Düğün- nikah, açılış çiçekleri,özel günler için aranjman, buket, saksı çiçeği, teraryum, söz nişan yapay çiçek modelleri Eyüp ve çevresindeki her adrese hızlı bir şekilde teslim edilmektedir. Eyüp Alibeyköy MahallesiÇırçır Mahallesi Defterdar MahallesiDüğmeciler MahallesiAkşemşettin Mahallesi , Emniyettepe MahallesiEsentepe MahallesiEyüp Merkez MahallesiGüzeltepe Mahallesiİslambey MahallesiKaradolap MahallesiNişanca MahallesiRami Cuma MahallesiRami Yeni MahallesiSakarya MahallesiSilahtarağa MahallesiTopçular MahallesiYeşilpınar Mahallesi çiçek göndermek isterseniz Lizge Cicek Evi sayfalarımızı ziyaret edebilirsiniz.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER