EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / İstanbul müteahhitler birliği iş insanları Eyupsultan KÜLTÜR salonunda düzenlemiş olduğu deprem konulu panele yoğun ilgi vardı.

İstanbul müteahhitler birliği iş insanları Eyupsultan KÜLTÜR salonunda düzenlemiş olduğu deprem konulu panele yoğun ilgi vardı.

RESİM ÇEKİLDİLER SALONU TERK ETTİLER.

İstanbul müteahhitler birliği iş insanları Eyupsultan KÜLTÜR salonunda düzenlemiş olduğu deprem konulu panele yoğun ilgi vardı. Salon tamamen doluydu. Deprem bilgilendirme noktasında Konuşmacı olarak davet edilen Naci GÖRÜR Konuk misafiriydi. Eyüpsultan Belediye Başkanı Bülent ÖZMEN, başka bir toplantıya gideceğini söyleyerek kısa konuşma yaptı.

SALONUN YARISI BOŞALDI;

Başkan’ın başka bir toplantıya gideceğini ve izin istediğini söyleyerek, kısa ve öz konuşma yaparak ayrıldığı sırada salon birden boşalmaya başlayınca salonda kalanlar şaşkınlık içinde kaldı. Salonun yarısı başkanın ardından gitti. RESİM GÖRÜNTÜSÜ VER DOSTLAR İŞTE GÖRSÜN.

Salonda paneli arka sıralardan takip ederek duruma şahit olmuştum. Birde sosyal medya da paylaşımları takibe aldığım da ne göreyim. O salonu terkedenler ayrı guruplar halinde paylaştıkları resimlerin üzerine. “KATILIM SAGLADIK” diye yazıyorlardı.

EYÜP FLAŞ HABER / ALAETTİN ARSLAN

 

http://eyupflashaber.com/

EYÜPSULTAN 100, GÜN HAMLESİNİ BEKLİYOR ÜÇ AY OLDU İCRAAT YOK

EYÜPSULTAN 100, GÜN HAMLESİNİ BEKLİYOR ÜÇ AY OLDU İCRAAT YOK 20 Yıldır Eyüpsultan’da aylık gazete …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER