EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / GÜZELTEPE / KADIN ELİYLE GÜZELLEŞECEK

GÜZELTEPE / KADIN ELİYLE GÜZELLEŞECEK

Eyüp ilçenin sevilen simalarından Türkmen Erdoğan Celep Güzeltepe Mahallesinden Muhtar adayı oldu…

KİMDİR !

Merhaba! 1967 doğumlu, 50 yıldır Güzeltepe Mahallesi’nde yaşayan biriyim. Eyüpsultan Güzeltepe’de eğitim hayatına başladım. İlk ve orta öğrenimimi Güzeltepe’de tamamlayıp eğitim hayatıma devam ettim. Uzun yıllar çalışma hayatının içinde yer aldım.

Evli ve iki çocuk annesiyim. Aile değerlerini ön planda tutarak, mahallemizin sosyal dokusuna katkı sağlamak adına çeşitli görevlerde bulundum. Bu süre zarfında, mahallemizin ihtiyaçlarına duyarlılık göstererek çeşitli STK’lerde aktif rol aldım. Emeklilik sonrasında, kendi derneğimin başkanlığını üstlenerek toplumsal sorumluluğumu daha da artırdım.

Güzeltepe Mahallesi’nin muhtar adaylığını üstlenerek, Güzeltepe’yi koruma, geliştirme ve yaşatma amacıyla yola çıkıyorum. Toplumun ihtiyaçlarına duyarlı, adalet ve eşitlik ilkesini benimseyen biri olarak, mahallemizde birlik ve beraberliği güçlendirmek için çalışmaya hazırım.

Güzeltepe Mahallesi’nin muhtar adayı olarak, sizin desteğinizle birlikte daha yaşanabilir, güvenli ve bir arada mutlu bir toplum inşa etmek istiyorum. İyi bir gelecek için birlikte yürüyelim, çünkü Güzeltepe’nin gücü birlikte olduğumuzda ortaya çıkacak.

http://eyupflashaber.com/

Tarihi Belgrad Ormanı’nda Bir taş ocağına daha onay verildi.

İSTANBULUN SON AKCİĞERLERİ TALAN OLUYOR Tarihi Belgrad Ormanı’nda Bir taş ocağına daha onay verildi. Vatan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER