EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / GÖKTÜRK’DE BOŞANMIŞ ÇİFTİN ACI SONU BİR ÖLÜ BİR YARALI

GÖKTÜRK’DE BOŞANMIŞ ÇİFTİN ACI SONU BİR ÖLÜ BİR YARALI

 

 

 

Eyüpsultan’a bağlı Göktürk‘teki bir eğlence mekanında yaşanan olay,  Eyüpsultan’da mahalle bekçisi Aykut Öz, 15 gün önce boşandığı Mehtap Öz’ü eğlendiği mekan önünde başından vurarak ağır yaraladı. Aykut Öz aynı silahla intihar etti. Yaralı kadının hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

EYÜPSULTAN’da mahalle bekçisi Aykut Öz, 15 gün önce boşandığı Mehtap Öz’ü eğlendiği mekan önünde başından vurarak ağır yaraladı. Aykut Öz aynı silahla intihar etti. Yaralı kadının hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi. Olay, önceki gün Eyüpsultan‘da bir eğlence mekanının önünde meydana geldi. Mahalle ve çarşı bekçisi olarak İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü‘nde görev yapan Aykut Öz, 15 gün önce eşi Mehtap Öz’den boşandı. Boşanmanın ardından Mehtap Öz, dün akşam kız arkadaşıyla birlikte Göktürk‘teki bir eğlence mekanına gitti. Bunu duyan Aykut Öz, Mehtap Öz’ün eğlendiği mekana gitti. Burada Mehtap Öz’ü konuşmak için dışarı çağıran Aykut Öz, Mehtap Öz’le arabada konuşmaya başladı. İkili arasında öğrenilemeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışma sonrasında Aykut Öz, beylik tabancasıyla önce eski eşini ardından da kendini vurdu. İkili kanlar içinde yere yığılırken Mehtap Öz’ün arkadaşı çevredekilerden yardım istedi.İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri Aykut Öz’ün hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı olan Mehtap Öz ise hastaneye kaldırıldı.

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER