EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / EYÜPSULTAN NASIL KAZANILDI!

EYÜPSULTAN NASIL KAZANILDI!

CHP tarihsel bir başarıya imza attı Eyüp’te. Bu başarının sırı elbette Artık Belediye başkanı olan Bülent Özmen’in kararlı ve samimi çalışmasından doğdu. Ancak görünmeyen kahramanlar, arka planda ciddi kitlelere –topluma ulaşan, Bülent Özmen’in yakın çalışma arkadaşı ve beşinci sırda ki meclis üyesi Zübeyir Akay‘ın muhafazakâr Kürtler üstündeki çalışmaları önemli katkılar ile sonuç verdi. Yeni dönem de şüphesiz yönetim noktasında da ciddi katkıları olacaktır. Bu noktada her kesin saygı duyduğu ve ulaşabildiği kişilerin yönetilmelerde olması “ ehliyet-liyakat” noktasın da önemledir. Geçmişte her koltuğa aday olan ve toplumda karşılığı olmayan insanlar zarar vereceği de aşikâr. Her gemiye binen, dün o adayla, bugün bura da her ipte cambaz tiplerin zararı ortada. Ancak meselesi topluma hizmet olmayan kişilerin CHP’ye zararı fazlaca olur ki 89 SHP biliniyor, umarım tekrarı olmaz. Mütevazilik ve samimiyet olmadan toplumla birlikte olunmaz.  

Onun için Belediye yönetim çok belirleyici olacak ! !

Bülent Özmen’in Mesajı!

Değerli Eyüpsultanlı hemşehrilerim, değerli İstanbullular,

Bu akşam hem Eyüpsultan’da hem İstanbul’da, el ele büyük bir zafere imza attık.

Bu zafer sizin zaferinizdir! Bu zafer Eyüpsultanımızın zaferidir! Semti Mukaddes’ten bize gelen davete siz cevap verdiniz. Bu kadim ve kutsal kent kendisine hizmet edecek kişiyi seçti.

Yarından itibaren 10 yıllık işi 5 yılda bitirmek için çalışmaya başlıyoruz.

Vira Bismillah diye başladığımız seçim sürecimizde bizimle birlikte tarihin akışını değiştiren, bizlere böyle değerli bir emaneti devreden siz kıymetli hemşehrilerime bize gösterdiğiniz teveccühünüz, güveniniz ve inancınız için canı gönülden teşekkür ederim. Semti Mukaddesimize ve bu kentin kutsal emanetine gözümüz gibi bakacağız.

Eyüpsultan’da çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlar, emekçiler, emeklilerimiz, yaş almışlarımız ve can dostlarımız kazandı. Söz verdiğim gibi Eyüpsultanımız tüm canlılar için vicdanın ve merhametin merkezi olacak.

Planlı, kurallı ve kimlikli bir Eyüpsultan için yarından itibaren çalışmaya başlayacağız.

Yolumuz açık olsun.

Eyüpsultan Kazandı!

İstanbul Kazandı

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER