EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / EYÜP FLAŞ HABER 2018 MAYIS ÇIKTI

EYÜP FLAŞ HABER 2018 MAYIS ÇIKTI

EYÜP FLAŞ HABER 2018 MAYIS ÇIKTI

Eyüpsultan’a bağlı Kemerburgaz’lı Yalçın BÖLÜKBAŞI; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, “Kemerburgaz halkının sorunlarının biran önce giderilmesi için ne gerekirse yapılsın” talimatıyla çok umutlanmıştık. Fakat 2014 yılından bu yana ceza üstüne cezalara mağruz kaldık”dedi. Bölükbaşı; “Sayın Cumhurbaşkanımızın başbakanlık döneminde Kemerburgaz da Kasımpaşa spor Tesislerinin açılışını yapmak için geldiğinde dertlerimizi anlatma fırsatı bulmuştuk. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şikayetlerimizi titizlikle dinledikten sonra “Kemerburgaz halkının sorunlarının biran önce giderilmesi için ne gerekirse yapılsın” talimatıyla çok umutlanmıştık. Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ; Sizin bizlerin mağduriyetini gidermek için verdiğiniz talimatla birlikte başlayan süreçle çözüme bu kadar müspet yaklaştık. “O zaman Başbakanlık Müşaviri olan Efkan Ala bizleri Ankara’ya Başbakanlığa davet etti. Efkan Ala bizleri Ankara’da ağırlayarak, mağduriyetimizi tekrar dinleyip gereken mercileri yanına çağırıp, “Cumhurbaşkanımızın emirleri gereği bu konunun vatandaşın lehine süratle çözüleceğini ileterek, bizlere güven vermişti. 2014 yılından bu yana Cumhurbaşkanımızın “Bu sorunu çözün artık” dediği konuyla ilgili ön çalışma tamamlanmış, çözüm şekli belirlenmiş olmasına rağmen hala bir sonuç alamadık. Üstelik suç zabıtları düzenlenerek cezai işlemler nedeniyle Mağduriyetlerimiz katlanarak devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın talimatına rağmen bu sorunumuzun neden ve niçin çözülmediğini anlatmakla güçlük çekiyorum. Asıl sorun bürokraside mi, bilemiyorum, Yalçın BÖLÜKBAŞI; “En büyük rakibim bürokratik oligarşi' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, "Devlet yöneticileri olan bizler iş dünyasının önündeki bürokratik zorlukları ve engelleri kaldırmakla görevliyiz. Benim bürokraside her zaman engel olarak gördüğüm bürokratik oligarşidir. Siyasiler bürokratik oligarşiyi mağlup ettiğinde başarılı olabilirler. Eğer bürokratik oligarşiyi aşamazsanız, bugün git yarın gel ile karşı karşıya kalırsınız." sözleri bir kez daha haklı olduğunu gösterdi.
Eyüpsultan’a bağlı Kemerburgaz’lı Yalçın BÖLÜKBAŞI; “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, “Kemerburgaz halkının sorunlarının biran önce giderilmesi için ne gerekirse yapılsın” talimatıyla çok umutlanmıştık. Fakat 2014 yılından bu yana ceza üstüne cezalara mağruz kaldık”dedi.
Bölükbaşı; “Sayın Cumhurbaşkanımızın başbakanlık döneminde Kemerburgaz da Kasımpaşa spor Tesislerinin açılışını yapmak için geldiğinde dertlerimizi anlatma fırsatı bulmuştuk.
Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan şikayetlerimizi titizlikle dinledikten sonra “Kemerburgaz halkının sorunlarının biran önce giderilmesi için ne gerekirse yapılsın” talimatıyla çok umutlanmıştık.
Sayın CUMHURBAŞKANIMIZ; Sizin bizlerin mağduriyetini gidermek için verdiğiniz talimatla birlikte başlayan süreçle çözüme bu kadar müspet yaklaştık.
“O zaman Başbakanlık Müşaviri olan Efkan Ala bizleri Ankara’ya Başbakanlığa davet etti.
Efkan Ala bizleri Ankara’da ağırlayarak, mağduriyetimizi tekrar dinleyip gereken mercileri yanına çağırıp, “Cumhurbaşkanımızın emirleri gereği bu konunun vatandaşın lehine süratle çözüleceğini ileterek, bizlere güven vermişti.
2014 yılından bu yana Cumhurbaşkanımızın “Bu sorunu çözün artık” dediği konuyla ilgili ön çalışma tamamlanmış, çözüm şekli belirlenmiş olmasına rağmen hala bir sonuç alamadık.
Üstelik suç zabıtları düzenlenerek cezai işlemler nedeniyle Mağduriyetlerimiz katlanarak devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın talimatına rağmen bu sorunumuzun neden ve niçin çözülmediğini anlatmakla güçlük çekiyorum. Asıl sorun bürokraside mi, bilemiyorum,
Yalçın BÖLÜKBAŞI; “En büyük rakibim bürokratik oligarşi’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, “Devlet yöneticileri olan bizler iş dünyasının önündeki bürokratik zorlukları ve engelleri kaldırmakla görevliyiz. Benim bürokraside her zaman engel olarak gördüğüm bürokratik oligarşidir. Siyasiler bürokratik oligarşiyi mağlup ettiğinde başarılı olabilirler. Eğer bürokratik oligarşiyi aşamazsanız, bugün git yarın gel ile karşı karşıya kalırsınız.” sözleri bir kez daha haklı olduğunu gösterdi.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER