EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Binlerce vatandaş Eyüpsultan’da iftar sofrasında buluşuyor

Binlerce vatandaş Eyüpsultan’da iftar sofrasında buluşuyor

On bir Ayın Sultanı Ramazan Eyüpsultan’da bir başka güzel geçiyor. Eyüpsultan Belediyesi tarafından Reşadiye Ortaokulu’nda kurulan iftar çadırında her gün bin kişilik iftar yemeği veriliyor.

Eyüp Sultan Camii ve Türbesi her Ramazan olduğu gibi bu sene de yine binlerce ziyaretçiyi ağırlarken, Eyüpsultan Belediyesi de hazırladığı etkinliklerle tüm Müslümanların buluşma noktası oluyor.

HER GÜN BİN KİŞİLİK İFTAR YEMEĞİ

Eyüpsultan Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanından gelen ve oruçlarını Eyüpsultan’da açmak isteyen misafirlerini en güzel şekilde ağırlayarak, Reşadiye Ortaokulu İftar Çadırında her gün bin kişilik iftar yemeği veriyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken’in ev sahipliğinde düzenlenen iftar sofrasında binlerce vatandaş komşuluk, kardeşlik duyguları içerisinde oturulan gönül sofrasında hep birlikte iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de, Ramazan Ayı’nın güzelliklerini Eyüpsultan’da yaşamak isteyen, oruçlarını Eyüpsultan’ın manevi atmosferinde açmak isteyen vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet ediyor.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER