EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / HİZMET VERDİĞİ GÖKTÜRK SOKAKLARINDA BAŞI DİK GEZEN BAŞKAN MUSTAFA GÜL

HİZMET VERDİĞİ GÖKTÜRK SOKAKLARINDA BAŞI DİK GEZEN BAŞKAN MUSTAFA GÜL

 

EYÜP FLAŞ HABER / ALAETTİN ARSLAN HABERİ;

EMEK VERDİĞİN SOKAKLARDA BAŞIN DİK GEZECEKSİN

YIL 2014 CHP GELDİ MUSTAFA GÜL BAŞI DİK GEZİYOR.

Bir zamanlar kuş uçmaz kervan geçmez İstanbul merkezine en yakın köy olmasına rağmen adeta kaderine terk edilmiş tarihi köy olan eski adı (PEKHOUR) 1956 yılında Göktürk  70 haneli hayvancılık ve ormancılıkla geçimlerini sağlayan, hastanesi yok, eczanesi yok ulaşımı hiç yok ta ki 1994 yılına kadar.

MUHTARLIKTAN BELEDİYE BAŞKANLIĞINA

1989 yılında köye muhtar seçilen Kastamonu’lu  Mustafa Gül’ün emekleriyle başlayan serüven Ankara İstanbul arasında  adeta mekik dokuyor. Göktürk köyü hemen her gün bir hizmetle mükafatlanırken, yatırımcıların gözdesi haline geliyor. 1989 yılında  Kemer Country sitesinin temeli başladığından itibaren nüfusun giderek artması sonucu artık Belde olması gündeme geliyor. Bölge halkıyla referandum yapılarak Ankara’ya sunulun Kemerburgaz teklifi ret edilince,  Dönemin içişleri Bakanı İsmet Sezgin’in Göktürk nüfusunu öne sürmesi, Mustafa Gül’ün elinde hazır bulunun referandum dosyası işe yarıyor. Aynı günde onaylanan Göktürk’ün Belde’lik hakkı 1994 yılında seçimlere girer ve Mustafa Gül Anavatan Partisinden üç dönem üst üste görev yapar, ta ki 2009 yılında kapısına kilit vurulana kadar.

GÖKTÜR BELEDİYESİ KAPATILIP EYÜPSULTAN MAHALLESİ OLUR.

GÖKTÜRK BELEDİYESİ 15 MİLYAR TL DEVRETTİ,

Kapatılan Göktürk efsane belediye başkanı Mustafa Gül’ün, köy den kente dönüştürüp kapısına kilit vurulan, üstelik hiç borçsuz ve kasasında 15 milyar bütçesiyle Eyüpsultan belediyesine devredilen gerçeğinin mimarı Mustafa Gül. Türkiye genelinde bile eşine rastlanmayan nitelikte hiç borçsuz üstelik 15 milyarlık bütçeyle Akp’li  Eyüpsultan belediyesine devredilen, kendi kendine yeten üstelik devlet bütçesine bile katkı sunan İstanbul’un gözdesi haline gelen Göktürk belediyesini Eyüpsultan’ın mahallesi yaptılar.  2009 yılında Göktürk Belediyesinin kapısına kilit vurarak Eyüpsultan mahallesi konumuna düşüren AK Parti hükumeti, Eyüpsultan belediyesi tarafından adeta talan edilmişti. Göktürk belediyesinin tüm taşınmazları yağmalanarak paylaşılmış, Belediyenin kasasında ise toplamda 15 milyarlık bütçesiyle devrolunmuştu.  O dönemin parasıyla  Göktürk belediyesinin kasasında nakit 7,5  milyar,  3,5 milyar alacak,  milli emlak müdürlüğünün arsa satışından gelen   4 milyar olmak üzere toplamda 15 milyarlık bütçeyle devir olunmuştu. . İmar planlarında vatandaşların arsasından kırpılarak ayrılan dini tesis. sosyal tesis, park bahçe gibi arsalar 15 yılda hemen tamamı satılarak yok edilmişti.

YIL 2014 CHP GELDİ MUSTAFA GÜL BAŞI DİK GEZİYOR.

GÖKTÜRK 2009 YILINDA KAPISINA KİLİT VURAN AKP, BELEDİYEYE AİT TAŞINMAZ NE VAR NE YOK SATTI. 15 YIL ARADAN SONRA ASLINA RÜCU EDEN GÖKTÜRK EFSANE BASKANI MUSTAFA GÜL İLE TEFTİŞE ÇIKTIK. BUNDAN BÖYLE ,BAŞTA EYUPSULTAN OLMAK ÜZERE KEMERBURGAZ,GÖKTÜRK, DE MİLLETİN MALINI SATANLARLA BİRLİKTE ÇALIŞAN VE ONLARA YAMAKLIK YAPANLAR ARTIK KİMSE KOVMADAN ÇEKİP GİTSİNLER. TÜYÜ BİTMEMİŞ YETİMLERİN HAKKINI YİYENLER VE ONLARLA BİRLİKTE OLANLAR. A DUYRULUR.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER