EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / DEVLET BÜYÜKLERİNE SEVGİ VE SAYGISI OLANI TARİH YAZAR

DEVLET BÜYÜKLERİNE SEVGİ VE SAYGISI OLANI TARİH YAZAR

“Sevgi ve saygı üretenleri  tarih yazar”

Teşekkürler Sayın Cumhurbaşkanım, Teşekkürler Sayın Valim, Teşekkürler sayın ilçe Kaymakamım ve ilçe Milli Eğitim Müdürüm.

Rahmetli l Turgut Özal’ın ismi adına yakışır şekilde Göktürk Turgut Özal Ortaokuluna  yeniden yazıldı.

Bu uğurda emeği geçenlerden Allah razı olsun.

Devlet Büyüğümüz Rahmetli Turgut Özal’ın ismi yeniden hayat buldu.

Geçmişte ve gelecekte bu yüce millet için hizmet etmiş rahmetli devlet büyüklerimizin isminin ilelebet yaşaması, unutulmaması için eserlerin yaşaması ve yaşatılması anlamında mücadele edenleri bugün olduğu gibi gelecekte de tarih yazacaktır.
Devletine ve Milletine  gönülden hizmet vermiş , gelmiş geçmiş tüm rahmetli devlet büyüklerimizi şükranla yad ediyoruz.  Üç günlük dünyada siyasi anlamda birbirimizi kırmanın hiç anlamı yok. Birbirimize küsüp darılıp gitmenin de hiçbir anlam yok. Birbirimizle kucaklaşmaktan daha güzel ne olabilir ki bu fani dünyada. Zaten birbirine sarılabilenler, birbirine dayanabilenler, birbirileri arasında sevgi, saygı üretenler tarih yazarlar. Sevginin olmadığı yerde hiçbir şey yoktur. Sevginin olmadığı yerde asla saygı olmaz. Sevgi ve saygının olmadığı yere başarı gelmez. İnsanlar birbirlerinin yokluklarını hissetmezler.

Geçmişte  bu ülkeye  hizmet eden devlet büyüklerimizin adına yakışır değerleri koruduğumuz gibi,  bu gün de ve gelecekte de  milletine ve devletine hizmet eden devlet büyüklerimizin eserlerini adına yakışır bir şekilde koruyacağız.

Teşekkürler Sayın Devlet Büyüklerimiz.

(EYÜP FLAŞ HABER ALAETTİN ARSLAN)

 

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER