EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / Chp Eyüp Kültür Sanat Komisyonu çalışmalarına 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma etkinliği ile başlıyor…

Chp Eyüp Kültür Sanat Komisyonu çalışmalarına 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma etkinliği ile başlıyor…

Chp Eyüp Kültür Sanat Komisyonu çalışmalarına 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitlerimizi Anma etkinliği ile başlıyor…

Parti üyelerine yönelik hazırlanan proje kapsamında şiir, yazı ve resim yoluyla üyelerin şehitlerimiz anısına hislerini ifade ettikleri çalışmaları, komisyon ile paylaşmaları isteniyor.
chpeyupkultursanat@gmail.com adresine gönderilecek mailler arasında, mail atan ilk 18 kişi ile 18 Mart’ta Çanakkale’ye gitmeyi hedefleyen komisyon, aynı zamanda bu kişilerin yanlarında birer kişi daha getirmesine imkan tanıyor.

Projenin temel amacının üyelere komisyonu tanıtmak ve son dönemlerde ülke olarak geçtiğimiz bu zor günlerde şehitlerimizi anmak olduğunu söyleyen komisyon başkanı İnan ÇELİKER, “şehitlerimizi anmak, onların kahramanca mücadele ruhlarını hissetmek için Çanakkale’ye gidiyoruz. Sadece Çanakkale’de verdiğimiz şehitler değil bu ülke uğrana canının feda etmiş tüm şehitlerimize Çanakkale’den selam olsun demek için oraya gidiyoruz. CHP üyesinin bu konudaki duyarlılığı ve güçlü kalemini de bu etkinlik kapsamında devreye sokmak, parti üyelerimizle komisyonumuz arasında bir bağ kurmak ve daha birçok etkinliğe birlikte imza atmak da bu projeyi gerçekleştirmekteki bir diğer hedefimiz. Önce üyelerimiz bizleri tanımalı, bizlerle birlikte bu komisyonda görev almalı ki daha kalabalık ve güçlü bir kadro ile sahalara inip seçmenle bulaşabilelim” dedi.

Ayrıca komisyonun bir çok farklı proje için de çalışmalarını başlattığını belirten ÇELİKER, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü için de ses getireceklerine inandıkları bir sokak etkinliğinin hazırlıklarına başladıklarını belirtti.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER