EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / Ünye Fatsa Arası TEKSAS

Ünye Fatsa Arası TEKSAS

Ünye Fatsa Arası Teksas
Burası Ordu Ünye; Yaklaşık bir haftadır Ünyede gençlik yıllarımdaki hayallerimin özlemi içinde gezip dolaşıyorum.
Eskiden Doğu Karadenize giderken mutlaka Ünye’nin sahilinden geçilir, o muhteşem eşsiz doğa harikasıyla “Karadeniz incisi” diye anılırdı.
Şimdilerde ise Ünye sahili kaderiyle baş başa kalmış. Çünkü sahil yolu dar olduğundan Ünye nin arkasından geçen yeni yol güzergahı Ünye ve esnafa oldukça zarar vermiş.
Adeta “TEKSAS” Gibi:
Hekimoğlu Türküsünü hemen herkes bilir ve hala dillerde dolaşır durur.
İnsanlar kimlere özenir durur bilinmez ama burada başta gençler olmak üzere insanların psikolojisi oldukça bozulmuş görünüyor.
Sokak ve caddelerde araçların patlak egsozları, son sesine kadar açılan müzik sistemleri “güm tıs, güm tıs” Geceleri sokak aralarında nara atan sarhoşlar, Sahil güzergahında yabancı araçlara otostop çeken hayat kadınları,Arka sokaklarda uyuşturucu tacirleri ve tüm bunların yanısıra “beni sokmayan yılan bin yaşasın”diyen vatandaşlar var.
ASAYİŞ SIFIR;
Bir akşam Ünye sahilinde aracımla seyir halinde ilerlerken birden Kartal Tofaş marka bir otomobil beni solladı. Önümde seyreden otomobilden birden silahla ateş edilmeye başlayınca yavaşlamaya başladım, araçtan atılan silah merminin bitmesine rağmen tekrar şarjör değiştir,p tekrarlanınca aracımı durdurmak zorunda kaldım. aracın plakası bile yoktu.
Ünye Fatsa arası TEKSAS olmuş, Amerika Rusya ya küsmüş,Vatandaş kümeye düşmüş,Bir kilo fındık 8 TL olmuş,Alan razı, veren razı,
Ünye gazeteleri lay lay lom olmuş, onlara göre her yer iktidarın tetikçiliğini yapmak olmuş, Ünyenin arka sokakları kaderine teslim olmuş, Belediye ise bol reklam ve sanal hizmet sosyal belediyecilik adı altında gününü gün ediyor.Haydi hayırlısı.
“Alaettin Arslan Flaş Haber Gazetesi”

http://eyupflashaber.com/

Eyüpsultan belediyesi hayvan kliniğini de sattı

Eyüpsultan belediyesi hayvan kliniğini de sattı

AKP’li Eyüpsultan Belediyesi’nden büyük satış: Hayvan kliniği arazisi ranta feda edildi AKP’li Eyüpsultan Belediyesi, üzerinde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER