EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Son dakika / Turhan GEDİK açıklama yaptı

Turhan GEDİK açıklama yaptı

Önderimiz ATATÜRK’ÜN KURDUĞU TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZ  Hepimizindir.

Vatan Severler partisi

Genel Başkanı Yılmaz Gülümser liderliğinde Parti Yönetim kurulunda yapılan toplantısında söz alan Genel Başkanın Yardımcısı Turhan Gedik

Türkiye Cumhuriyetimizin genelinde Atatürk’e düşman nesillerimizin yetişmemesi için gerekli önlemler alınmalarını söyledi.

Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin öğretim Okulların Atatürk ilkelerine bağlı olarak ilerlemesini için okul müfredatlarında Atatürk ilkelerine daha da geniş yer verilmesini gerektiğini söyledi.

 

Türkiye de İmam Hatip okulları ve Üniversiteler de İlahiyat  fakültelerinden  Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına da müfredatı konulmasını gerektiğini belirtti.

 

Diyanet işleri Başkanlığı  Atatürk’ün ilklerine de azami derecede hassasiyet gösterilmesi gerektiğini belirti bu hassasiyeti göstermeyenler hakkında gerekli hukuksal işlemleri uygulamaları yaptırılması mutlaka  başlatılması gerektiğini söyledi.

 

Önderimiz Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyetimizin her bölgesinde Atatürk’ün saygıyla ve sevgiyle minnetle anılmasını gerekmektedir. diyerek sözlerine devam etti

Türkiye Cumhuriyetimizin Kurucu Lideri Atatürk’ün yaptığı askeri siyasi ve sanayi eğitim bilim alanında yaptığı devrimlerle savaştan zaferle çıkan bir Türk milletimizin geleceğini de muasır medeniyetleri seviyesine kadar nasıl kısa zamanda getirdiğini yeni nesillerimize öğretilmesinin gerektiğini ve eğitimleri ve öğretimlerin de disiplin ve kararlılık içinde ilerlemesini sağlayan bir uygulamasıyla güçlendirmek amacıyla çalışmalarımızın  karşılığını gelecekte nesillerimizin yer yüzünde bizlere güç kuvvet refah vermesinin önünü açmak zorundayız dedi.

 

TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZİN EMRİNDEYİZ. belirti.

 

ÖNCELİĞİMİZ TÜRKİYE CUMHURİYETİMİZ.

 

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Yılmaz Gülümser de Turhan Gedik Başkanımızın düşüncelerine katıldığını ifade ederek Şanlı Geçmiş Türk tarihimizin Türk Vatanımızın Yüce Türk Devletimizin Aziz Türk Milletimizin ve aynı zamanda da Vatan Severler Partimizin olmazsa olmazlarımızdan kırmızı çizgimiz olan Önderimiz Atatürk’ün hak ettiği değeri yüksek tutmaya devam ediyor olacağız diyerek sözlerini noktaladı.

 

Genel Başkan Yardımcısı Turhan Gedik

Vatan Severler Partisi Kurucu Lideri Genel Başkanı Sayın Yılmaz Gülümser Başkanımıza bizlere güvenerek görev verdikleri için şükranlarımızı sunuyoruz

Sözlerini  noktaladı.

 

Genel Başkan Yardımcısı Turhan Gedik Başkanımızı tebrikler ediyoruz siyasi hayatların da başarılar diliyoruz.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER