EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / TAMER KARADAĞLI GÖKTÜRK’DEKİ EVİNDEN TAHLİYE KARARI

TAMER KARADAĞLI GÖKTÜRK’DEKİ EVİNDEN TAHLİYE KARARI

 

 

 

 

 

Mahkeme ev sahibini haklı buldu: Tamer Karadağlı evinden tahliye ediliyor

Tamer Karadağlı ve ev sahibi arasındaki kira davası sonuçlandı. Mahkeme 10 bin TL’lik kirayı 55 bin TL yapmak isteyen ev sahibini haklı buldu, Karadağlı’nın tahliyesine karar verdi.

 

Ev sahibi ile problem yaşayan kiracılar kervanına geçtiğimiz aylarda Tamer Karadağlı’da katılmıştı. 10 bin 500 TL’lik kirayı 55 bin TL yapmak isteyen ev sahibi ünlü oyuncuya dava açmıştı. O mahkeme sonuçlandı. Ev sahibi haklı bulundu ve Karadağlı’nın evi tahliye etmesine karar verildi.

10 bin TL’lik kirayı 55 bin TL yapmak isteyen ev sahibi haklı bulundu

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Karadağlı ile Göktürk’te oturduğu evin sahibi arasında yaşanan tahliye davasının duruşması 1 Haziran’da görüldü. İstanbul 14. İcra Hukuk Mahkemesinde görülen davaya ev sahibinin vekili Avukat Yasemin Kumbaracıbaşı Ünüvar ile Tamer Karadağlı’nın avukatı Mehmet Murat Aslan katıldı.

Tamer Karadağlı’nın avukatı oyuncunun her yıl ev sahibiyle anlaşarak yasal oranda zam yaptığını, daha önce ev sahibiyle aralarındaki ödemeyle ilgili bir sorun yaşamadıklarını belirtti ve davanın reddini istedi. Karşı tarafın vekili ise evin tahliyesini ve bilirkişi raporundaki ödemenin yapılmasını talep etti. Mahkeme Tamer Karadağlı hakkında oturduğu evi tahliye etmesi yönünde karar verdi. Karadağlı’nın karara itiraz hakkı bulunuyor.

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER