EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / SAİM DİKEN EYÜP’DE ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

SAİM DİKEN EYÜP’DE ÇALIŞMALARIMIZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

   

ADEF Başkanlığı görevini yürüten Bankacı, Ekonomist, Yazar Saim Diken, yaklaşan yerel seçimler öncesi Eyüp sultan Belediye Başkanlığı için iddialı olduğunu tekrar belirtti. 

Çalışmalarının hız kesmeden devam ettiğini belirten Saim DİKEN, önümüzdeki sürecekte daha idealı projelerle devam edeceğini, Eyüp ilçesini hak ettiği yere kavuşturacağını belirtti.

ADEF ‘in siyaset üstü bir kurum olduğunu ve bünyesinde her partiden kişilerin bulunduğunu ifade eden Saim DİKEN, bizler bu güç, çoğulculukla Eyüp sultanı kazanacağız dedi.

Sosyal medyada kendisine dair eleştirilerin yersiz ve gülünç olduğunu ifade eden Saim DİKEN, eleştireceklerine ziyaret edip çayımızı içip fikirlerimizi öğrenme zahmetine girmeyenlerin samimiyetinden şüpheliyim dedi.

Bizler kararlılıkla Eyüp ilçesini kazanmak için çalışmaya devam edeceğiz vede çok işimiz var- kısır döngülü eleştirilere ayıracak vaktimiz yok diyerek sözlerine nokta koydu.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER