EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / Sabah yazarı Mahmut Övür yalanlara alet oldu

Sabah yazarı Mahmut Övür yalanlara alet oldu

Sabah yazarı Mahmut Övür yalanlara alet oldu

Bir gazeteci hiç araştırıp sorgulamadan telefonla gelen şikayetleri anında haber yaparsa bunun adına “yalan haber denmez mi?)

Sabah gazetesi yazarı Mahmut övür ün köşesinde yayınladığı iki ayrı haber ve her ikisini okuduğunuzda hem yalan, hem de palan olduğunu anlarsınız.

İstanbul Eyüp İlçesine bağlı Göktürk’te 15 yıllık Turgut Özal ismini taşıyan Ortaokul  bir işadamı tarafından yeniden yapılmak için yıkılmıştı. Temel atma töreninde okulun isminin değiştiğini görenler tepki göstermiş ve kamuoyunda  büyük yankı uyandırmıştı..

Bölgede duyarlı işadamı ve devlet büyüklerine saygısı ve sevgisiyle tanınan Musa Kılıç, bu duruma  sokak ve caddelere astığı afişlerle tepkisini koyup hem kamuoyunun hemde bölge halkının doğruyu öğrenmesine destek olmuştu.

3O YILLIK OKULLAR VARKEN NEDEN VE NİÇİN 15 YILLIK OKUL

Aslında sorulması gereken “Eyüp genelinde acilen yıkılması gereken 3o, 40 yıllık okullar varken neden ve niçin devlet tarafından yapılan ve devlete, millete hizmet etmiş devlet büyüğümüz rahmetli Turgut Özal ismini taşıyan 15 yıllık okul iyileştirme raporu olmasına rağmen niçin yıkıldı. Hadi yıkıldı diyelim neden ismi silinmek isteniyor. Göktürk’te 2/b arazileri imar planlarında mevcut okul arsaları varken, niçin mevcut okulu yıktınız? Göktürk’te 2(b imar planlarında oynanan oyunların mimarları kimler? 2(b arazilerini toplayanlar kimler? Sayın vali bunları biliyor mu?

Göktürk’te 2/b imar planları 8 yıldır neden ve niçin hala uygulanmıyor? 2 b imar planlarında bırakılan okul arsaları kimlerin iştahını kabartıyor? Göktürkspor sahası satılması için kimlerle anlaşıldı?

İşte Mahmut Övür’ün yazısı

İstanbul’un Eyüp ilçesine bağlı Göktürk’te 1500 öğrencinin okuduğu Turgut Özal Ortaokulu’yla ilgili yazıma, okulu yıkıp yeniden yapan işadamı Ferit Fehmi Meriçten’den cevap geldi.

devamı gazetemizde

http://eyupflashaber.com/

Mustafa Taviloğlu koleksiyonu

Mustafa Taviloğlu koleksiyonu Eyüpsultan’da sanatseverle buluşuyor Koleksiyoner Mustafa Taviloğlu’nun 50 yılı aşkın süredir biriktirdiği eserlerden …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER