EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Sılaydır yanı / Saadet Partisi Eyüp Sultan da HAYIR Kahvaltısı verdi.

Saadet Partisi Eyüp Sultan da HAYIR Kahvaltısı verdi.

Saadet Partisi Eyüp Sultan da HAYIR Kahvaltısı verdi.
Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Birol Aydın, referandum çalışmaları kapsamında Eyüp’e geldi.
Sadet Partisi Eyüp İlçe Başkanı İlker Çifçi organizasyonunda bir araya gelen kahvaltıya Platform üyeleri STK ve muhtarlar katıldı.
CHP’li isimlerin de katıldığı programda siyasilerin üslubunu eleştiren Başkan Aydın, “İnsanlar bölücülükle, hainlikle itham edilmemeli” dedi.
KİMSE HAİNLİKLE İTHAM EDİLMEMELİ
Siyasileri uyaran Başkan Aydın, “Sonuç ne olursa olsun sandıktan ne çıkarsa çıksın kimse oy kullanmaya ülkenin kötülüğü için gitmiyor. Herkes çocuklarımızın güzel yarınları olsun diye sandığa gidiyor. Bizler birbirimizin düşmanı değiliz. Bizler referandum sürecine nasıl yaklaşıyoruz? Bunlarla ilgili şüphesiz ki fikirlerimiz var. Sokağımızdaki insanımız devlet büyüklerinden daha ölçülü konuşuyor. Bunların konuşmalarına dikkat etmeleri gerekiyor. 79 milyon farklı davranış kalıplarına sahibiz. Sandıkta iki tercihimiz var Evet ya da Hayır. Ne Evet diyen ne de Hayır diyenler bu ülkeye düşman değildir. Biz bu anayasa geleceğimize dair bize ne vaat ediyor onu düşünmemiz gerekir. Hazırlanan metinler uzlaştırıcı olsun. İnsanları hainlikle bölücülükle itham etmeyelim” diye konuştu.
TERCİHİMİZ ŞEFKAT TOKADINA BENZESİN
“Birlikteliğimizi bozacak her şeyi elimizin tersiyle itiyoruz” diyen Birol Aydın, ”Akıl, bir şeyin sonunu düşünmektir. Biz iktidara dedik ki bu maddelerle ilgili bizim kaygılarımız var. Anayasalar toplumsal uzlaşma metnidir. Parti başkanları kullandıkları lisana dikkat etmelidir. Bu yeni gelen yasada her şeyi tepedeki yapacak. Biz bunu kabul edemeyiz. Bir tercih yapalım ve bu tercih şoka girmiş insanlara atılan şefkat tokadına benzesin” şeklinde konuştu.
(Eyüp Flaş Haber)

http://eyupflashaber.com/

İstanbul müteahhitler birliği iş insanları Eyupsultan KÜLTÜR salonunda düzenlemiş olduğu deprem konulu panele yoğun ilgi vardı.

RESİM ÇEKİLDİLER SALONU TERK ETTİLER. İstanbul müteahhitler birliği iş insanları Eyupsultan KÜLTÜR salonunda düzenlemiş olduğu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER