EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER

NADAS ŞART!

Günlerdir gözüm medyada kulağım telefonda takip etmeye çalışıyorum bizim CHP’nin hali ne olacak!  değerli parti büyüklerim cesur davranıp yenilenmeyimi tercih edecek, yoksa aynı tas aynı hamam devam mı diyecek bekleyip göreceğiz ki çok umudum yok. Galiba o koltuklarda bişey var oturunca kalkamıyorsun, kalkmamak içinde elinden gelen her ayak oyununu yapıyorsun, ben böyle bir siyasetçi olmak istemem doğrusu, olanlarıda hazzetmem!.

 

Yani; CHP’nin hâli de Türkiye Cumhuriyetinin hâli gibi yönetsel eksiklikler var, bunu herkes biliyor, ama hiç kimse hatasını kabul etmiyor. Halkın Partisi Halkla bütünleşemiyor, yalpalıyor çaba sarfediyor, ama olmuyor/ olamıyor.

Bu tartışmalar bir yana, şimdi iki farklı tavır ve bakıştan söz etmek istiyorum.
o da şu;

“ CHP’nin iktidarı mümkün!” Bu da bizim partimizin sadece belirli bir bölge’den ibaret olmadığını algılayabilmek, ve yıllardır bir arpa boyu yol alamayan yorgun veya idolojiden uzak, sevilmeyen, ticaret yapmak için siyaset yapan  siyasetçileri geri çekmek ( Bir tarlaya bile her yıl mahsul ekemezsiniz nadas süresi vardır. siz tarlayı nadasa bırakmazsanız verim düşer mahsul alamazsınız,  Bazı büyüklerimin nadas zamanı çoktan geçti) ve yeni yıpranmamış siyasetçiler yetiştirip sahneye çıkarmak olmalıdır.

 

Türkiye’nin 24 Haziran seçim sonuçları coğrafyamızdaki herkesin yakından takip ettiği bir yarıştı. Sonuçlar geldi, kimimiz bir fiil komplo teorilerine yaslanırken kimileri de güç tazeleme ve baskıyla tekrar tekrar iktidar olmanın rahatlığında, tabi bizler de “ne olursa olsun” Başka bir Türkiye’nin mümkün olduğu gerçeğinden vazgeçmedik. Ve asla vazgeçmeyeceğiz.

 

Şimdi CHP’nin şapkasını önüne koyup düşünmesi zaten zaruri. Bir yerlerde yanlış yapıldığı açıkça ortada ve CHP’sindeki asla partiye katkısı olmadığına inandığım bazı yöneticiler bunun bedelini ödemeli. Burada ifade etmeye çalıştığım, Türkiye’yi umuda dönüştüren şeyi örgütlemeli, umudu büyütmeliyiz. Geleceğin öznesi Yenilenmiş daha demokratik, tüzüğü ve yönetmeliğine bağlı kalan uygulayan yalpalamayan CHP’de hep birlikte kardeşce yaşanabilir bir Türkiye için mücadele vermeliyiz.

Bu ülkeyi seven insanların gözünde Türkiye umut olmaya devam edecektir. CHP’de bu davanın peşine düştüğü sürece umut olmaya devam edecektir.

 

 

MESUDİYE ERGÜN

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER