EYÜPSULTAN YEREL GAZETE BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / kemerburgazda,63 dönüm,tarım,arazisi,iimara,açılıp,satılıyor,şehircilik,bakanı,valilik

kemerburgazda,63 dönüm,tarım,arazisi,iimara,açılıp,satılıyor,şehircilik,bakanı,valilik

 

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI  KEMEBURGAZDA 63 DÖNÜM TARIM ALANINI YAPILAŞMAYA AÇIYOR.

Hazineye ait 63 bin metre karelik tarım arazilerini imara açıp  satılığa kaldıran Çevre Bakanlığına sesleniyoruz, Kemerburgaz daha şimdiden yaşanmaz hale geldi, 63 bin metrekare hazineye ait tarım arazileri imara açılıp satılırsa Kemerburgaz ve Göktürk felç olur. Yazıktır Günahtır, Yapmayın kıymayın beyler.

Çevre Bakanlığı,  Eyüp sultan İlçesi Kemerburgaz mahallesinde  bulunan ve büyük kısmı kamu mülkiyetinde olan 63.191 M2  tarım alanını  plan değişikliği yaparak, konut-ticaret alanı yaptı.   Söz konusu alan ile ilgili  1/5000 ölçekli Nazım  imar planı ve 1/1000 ölçekli Uygula  imar planları düzenlenerek  15 günlük süreyle askıya çıkarıldı.

BELEDİYELERE YÖNELİK OPERASYONLARIN NEDENİ BELLİ OLDU;

Yapılan bu planlar kamu yararını taşımıyor. Plan ilkelerine ve   Şehircilik ilkelerine aykırı dır.

Yapılan bu plan değişikliği bölgeye yeni yapı yoğunluğu getirmekte ve  donatı alanlarını  azalmaktadır.

Çevre ve şehircilik Bakanlığı kentin imar planlarından elini çekmelidir. İbrahim Doğan (inş. Müh.)

http://eyupflashaber.com/

CHP Eyüpsultan Göktürk Mahallesini Cumhur İttifakı MHP’li Necdet Ekinci savundu.

KADERİNE TERK EDİLEN GÖKTÜRKÜ MHP’Lİ SAVUNDU CHP Eyüpsultan Göktürk Mahallesini Cumhur İttifakı MHP’li Necdet Ekinci …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER