EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Alaettin Arslan Yazar / İYİ parti Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu, seçim startını üyesi de olduğu Atatürk Düşünce Derneği Eyüpsultan şubesini ziyaret ederek başladı.

İYİ parti Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu, seçim startını üyesi de olduğu Atatürk Düşünce Derneği Eyüpsultan şubesini ziyaret ederek başladı.

 

EMEL BİLENOĞLU DUR DURAK BİLMİYOR.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları tüm siyasi partilerin yanı sıra Eyüpsultan’da herkesin merakla beklediği isim Emel BİLENOĞLU tekrar sahaya indi.  Sahaları iyi kullanan, halkta ciddi bir karşılığı olan Emel Bilenoğlu’nun ne zaman start vereceğiydi.

İYİ parti Eyüpsultan Belediye Başkan adayı Emel Bilenoğlu, seçim startını üyesi de olduğu Atatürk Düşünce Derneği Eyüpsultan şubesini ziyaret ederek başladı.

 

Şube Başkanı Yıldıray Eser ve dernek üyelerinin ilgiyle karşıladığı Emel Bilenoğlu, ” Atatürkçü Düşünce Derneği’nin benim nezdinde çok özel bir yeri vardır. Bu sebeple Eyüpsultan yolculuğumuzun ilk startını buradan vermek benim için çok önemli ve bir o kadarda kıymetlidir. Bize kapılarını ve gönüllerini açan tüm Atatürkçü üyelerimize şube başkanım Sayın Yıldıray Eser’in nezdinde teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Atatürkçü Düşünce Derneği Eyüpsultan Şube Başkanı Yıldıray Eser’de, ziyaretlerinden dolayı Emel Bilenoğlu’na teşekkür etti. Yıldıray Eser, ” üyesi olduğunuz kurumumuza  gelerek seçim startını vermiş olmanız bize mutluluk katmıştır. Toplumumuz nezdinde size gösterilen teveccühün ne denli yüksek olduğunu yakinen biliyoruz. Bu teveccühün sizlere ve özellikle Eyüpsultan halkına çok güzel sonuçlar getireceğinden kuşkumuz yoktur. Yolunuz açık olsun” ifadelerini kullandı.

 

Yerel seçim startını Atatürkçü Düşünce Derneği ziyareti ile başlayan Emel Bilenoğlu, ziyaret sonrası da Alibeyköy Atatürk  caddesi ve Vardar Bulvarında bulunan esnafları ziyaret ederek devam etti.

 

Bilenoğlu’nun gün sonu durağı ise Gostivarlılar Kültür ve Dayanışma Derneği oldu.

Dernek Başkanı Orhan Sipahi ve yönetim kurulu tarafınca sıcak karşılanan Emel Bilenoğlu 2019 dönemin de yürüttüğü seçim çalışmalarının da üstüne katarak bir seçim çalışması yürüteceğini göstermiş oldu.

EYÜP FLAŞ HABER ALETTİN ARSLAN

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER