EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Sılaydır yanı / İlim Yayma Cemiyetine Bir Kıyak ta Karadolap tan

İlim Yayma Cemiyetine Bir Kıyak ta Karadolap tan

İlim Yayma Cemiyetine bir kıyak da Karadolap mahallesinden.
Eyüp’e bağlı Karadolap Mahallesinde boş bir arsaya İlim Yayma cemiyeti adı altında başlatılan projeye mahalle sakinleri tepkili.
Daha önce tarihi Eyüp Belediye binasının tamamını bedelsiz olarak İlim Yayma Cemiyetine bağışlayan Eyüp Belediyesi, şimdide nerede ne var ne yok bu cemiyete kıyak geçmeye devam ediyor.
Konuya ilişkin Karadolap Muhtarı Ali Ekber BİNİCİ;
BÜTÜN KARADOLAP HALKINA DUYRULUR
“Karadolap Mahallesi sınırları içinde bulunan Nilgün Sokak ve Çemen Sokak arasında kalan boş bir arsanın İLİM YAYMA CEMİYETİNE devredildiği ve şu anda BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ tarafından çalışmalar başlatıldı.
Buraya Kuran Kursu ve dini yapı yapılacağını söylüyorlar. Fakat mahallemizin Sağlık Ocağı, Semt Konağı, Kreş gibi eksiklikleri olduğu aşikarken, Bir mahallenin buna benzer eksikleri ve taleplerimizin olmasına rağmen , Böyle bir projenin mahalle halkına dayatılmasına karşı olduğumuzu belirtmek isterim.
Bu konuda mahalle halkının buraya sahip çıkmasını ve bize dayatılan bu projeye onay vermediğimizi ve bu alanın halkın istediği ve talep ettiği projelerin yapılması doğrultusunda sahip çıkılmasını bekliyrum”
(Eyüp Flaş Haber Alaettin Arslan)

http://eyupflashaber.com/

CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Bülent Özmen’den hesap sormasını bekliyoruz.

EYÜPSULTAN’IN MİLYON DOLARLARI HAVUZA AKMIŞ CHP Eyüpsultan Belediye Başkanı Bülent Özmen’den hesap sormasını bekliyoruz. Halk …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER