EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Eyüpsultan’da D-20 Göktürk Kemerburgaz Yolu üzerinde çakarları açık vaziyette seyir halinde olan bir aracın

Eyüpsultan’da D-20 Göktürk Kemerburgaz Yolu üzerinde çakarları açık vaziyette seyir halinde olan bir aracın

Çakarlı araca 3 bin 646 TL para cezası

Çakarlı araca 3 bin 646 TL para cezası Eyüpsultan’da çakarları açık vaziyette seyir halinde olan araç sürücüsüne toplam 3 bin 646 TL idari para cezası kesildi.

Eyüpsultan‘da çakarları açık vaziyette seyir halinde olan araç sürücüsüne toplam 3 bin 646 TL idari para cezası kesildi.

Eyüpsultan’da D-20 Göktürk Kemerburgaz Yolu üzerinde çakarları açık vaziyette seyir halinde olan bir aracın görüntülerinin sosyal medya üzerinden paylaşılması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Ekiplerin yaptığı çalışmada araç sürücüsünün K.G isimli şahıs olduğu tespit edildi. Çakar tertibatının ön panjur ve arka cam kısmında usulsüz kullanıldığı görülürken, K.G. isimli şahısa toplam 3 bin 646 TL idari para cezası işlemi uygulandı. Ayrıca araçta bulunan çakar tertibatının sökülmesi için 1 gün süre ile izin verildi.

Alaettin ARSLAN

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER