EYÜPSULTAN YEREL GAZETE BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / EYÜP SULTAN DA ŞEHİDİMİZİN VASİYETİ YERİNE GETİRİLDİ

EYÜP SULTAN DA ŞEHİDİMİZİN VASİYETİ YERİNE GETİRİLDİ

Şehidimizin vasiyeti Eyüpsultan’da yerine getirildi

Eyüp Sultan Belediye meclisinde gündeme gelen Şehit ismi oy birliği ile kabul gördü.

Zeytin Dalı Harekatı kapsamında sınır ötesine geçen Mehmetçiklerimiz, ülke güvenliği için terör örgütüne yönelik operasyonlara devam ediyor. Sınır ötesinde olduğu gibi ülkemiz sınırları içerisinde de terör örgütüne ağır darbeler vuruluyor.

Geçtiğimiz ay terör örgütü unsurları ile girilen çatışmada Piyade Astsubay Üstçavuş Musa Özalkan şehit oldu. Şehidimizin vasiyetinin çocuklara özel bir eğitim yuvası olduğu ortaya çıkmıştı.

ŞEHİDİN ADI BİLGİ EVİNE VERİLDİ

Şehidin bu şekilde vasiyette bulunduğunu öğrenen Eyüpsultan Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın talimatıyla, 5-25 yaş arası yaygın eğitim programı Simurg’un Rami’de yeni açılan bilgi evine Şehit Musa Özalkan’ın adı verildi.

(EYÜP FLAŞ HABER ALAETTİN ARSLAN)

 

 

http://eyupflashaber.com/

Kreş Bahçe duvarından düşen çocuk

Eyüpsultan‘da bir kreşe giden 5 yaşındaki Bulut Ege Kuvvet, oyun oynadığı sırada inşaat alanına düştü. …

Bir yanıt yazın

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER