EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Slaydır / Eyüp Referandum faturası Remzi Aydın’a kesilmek isteniyor.

Eyüp Referandum faturası Remzi Aydın’a kesilmek isteniyor.

Eyüp Referandum faturası Remzi Aydın’a kesilmek isteniyor.
EVET 48,44 – HAYIR 51,56
Kullanılan oy sayısı 240,218
İslam Aleminin kutsal beldelerinden Eyüp İlçesi Referandum sonuçlarının faturası Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’a kesilmek isteniyor.
Aslında belediye başkanı Remzi Aydın tarafından referandum öncesi yaptırılan ankete bakıldığında. Belediye Başkanı olarak Remzi Aydın başarılı görünürken, AK Partinin başarısız çıkmasında Başkan Remzi Aydın’ mı, yoksa İlçe başkanı Süleyman Aykaç’mı sorumlu.
Fısıltı gazetelerden aldığımız bilgilere göre, Başta ilçe başkanı Süleyman Aykaç ve Belediye başkanı Remzi Aydın’ı görevden almak için başlatılan süreç devam ederken belediye meclis üyesi ve eski Eyüp ilçe başkanı Seçkin Turan belediye başkanı olmasını tercih edenlerin çoğunlukta olduğu söyleniyor.
Eyüpte kim başarılı;
Aslında referandum oylamasında siyasi olarak hiç bir kurum ve kuruluşlar başarıdan ve başarısızlıktan söz etmeye hakkı yoktur.
Çünkü referandum seçimlerinde hayır oyu kullanan insanlar siyasi partilere değil,dayatılan anayasa değişikliğine göre tavır alarak hayır”dediler.Bunların arasında her kesim düşünceden ve siyasi partilerden,hatta AK Partiden bile hayır diyerek oy verenler olduğunu aşikar.
“Eyüp Flaş Haber Alaettin Arslan”

http://eyupflashaber.com/

Tarihi Belgrad Ormanı’nda Bir taş ocağına daha onay verildi.

İSTANBULUN SON AKCİĞERLERİ TALAN OLUYOR Tarihi Belgrad Ormanı’nda Bir taş ocağına daha onay verildi. Vatan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER