EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Abdullah Ağırkan / EMİN ATMACA EYÜP İÇİN KOLLARI SIVADI

EMİN ATMACA EYÜP İÇİN KOLLARI SIVADI

Eyüpsultan’ın tanınmış iş ve siyaset adamlarından, Aktif Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Emin Atmaca 13 Haziran 2018 Çarşamba akşamı verdiği iftarda “Millet İttifakı”nı bir araya getirdi

 

 

iftar programına, CHP Üst düzey yöneticilerle katılım sağlarken, Saadet Partisi ve İyi Parti İlçe Başkanları ve milletvekili adaylarıyla katılım sağladılar.
Geceye, CHP Genel Sekreteri Akif Hamza Çebi, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Ünal Çeviköz, CHP Parti Meclis Üyesi ve İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, İyi Parti İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Özcan Pehlivanoğlu, CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, Saadet Partisi Eyüpsultan İlçe Başkanı ve İstanbul Milletvekili Adayı İlker Çiftçi, İyi Parti Eyüpsultan İlçe Başkanı Olcay Uçar, Alevi Bektaşi Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Güzelgül, Belediye Meclis üyeleri, muhtarlar başta olmak üzere kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. Gecede İlk konuşmayı yapan Alevi ve Bektaşı Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Güzelgül, özellikle barış ve kardeşliğin egemen olduğu bir toplum oluşturmanın  her müslümanın görevi olduğunu belirtti.
Ardından İlçe başkanları birer konuşma yaptılar. Bir iftar programında siyaset konuşmayacaklarını belirten CHP’li yöneticiler de tek tek konuşarak afiyet olsun dileklerini dile getirdiler.

Son olarak,  ev sahibi Emin Atmaca, misafirlerine hoşgeldiniz konuşması yaparak günün anlam ve önemine değindi.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER