EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Sılaydır yanı / CHP EYÜP İLÇE MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİ KONGREYE HAZIRLANIYOR…

CHP EYÜP İLÇE MAHALLE TEMSİLCİLİKLERİ KONGREYE HAZIRLANIYOR…

CHP Eyüp ilçe örgütü Güzeltepe mahalle temsilcisi Safi KARAYALÇIN ile kongreye dair bir röportaj yaptık…

 

Flaş Haber: Ne zaman parti temsilciliği görevine geldiniz ve geldiğiniz koşullar nasıldı?

 

Safi KARAYALÇIN: 2016 Eylül Ayında Temsilcilik görevine geldim. Ben bir önceki mahalle temsilcilik yönetiminde görev yaparken, mahalle temsilciliği yapan başkanımız istifası sonucunda yapılan görevlendirmede başkanlık görevini üslendim.

 

Flaş Haber: Mahallenizde yaşanan genel sorunlar ve partinin çözümleri nasıl şekilleniyor? Siz başkan olarak nasıl sorunlar yaşıyorsunuz?

 

Safi KARAYALÇIN: Genel anlamda ülkemizde mevcut sorunların tümü bizim mahallemizde de yaşanmaktadır. Ben kendi adıma mahallenin sorunlarını çözüm üretmede ilçe başkanlığı ve meclis üyelerimizle istişare yaparak çözümler üretmeye gayret ediyorum. Bu elbette iktidar olma meselesidir. CHP 2019’da belediyeyi aldığı taktirde Eyüp de çok daha rahat ve kalıcı çözüm üretebilir.

 

Flaş Haber: Eylül ayında gerçekleşecek mahalle kongrelerinde nasıl bir yöntem geliştirdiniz? Delegasyon ve diğer kurumsal yapıları oluştururken stratejiniz nedir?

 

Safi KARAYALÇIN: Ben Mahalle temsilcisi olarak elimden geldiği ölçüde toparlayıcı bir misyon üslenmeye gayret ettim.  Ne yazık ki bu konuda pek başaralı olamadık. Zira pek çok arkadaşımız olumlu davranış sergilemedikleri için tek bir listede henüz karar kılamadık.Önümüzdeki süreçte Umarım toparlayıcı bir liste oluşturup yolumuza daha güçlü devam edebiliriz. Ben kendi adıma tek liste ile herkesin içinde olduğu ve temsil edildiği bir yapı oluşmasını isterim. Delege olmak isteyen tüm partililerimize sizin aracılığınızla duyurmak isterim ki partinin kapısı delege olmak isteyen her üyemize açıktır.

 

Flaş Haber: Kongre süreciyle ilgili son olarak düşünceleriniz nedir? 2019 yerel seçimlerini gözeterek sorarsak…

 

Safi KARAYALÇIN: Güzeltepe Mahallesinde 48 delegemiz bulunmaktadır. Ben kendi adıma şunu açıkça söyleyebilirim ki delege olacak arkadaşlarımın hepsinin seçim sürecinde aktif olarak çalışması ve bu çalışmanın seçim takvimini beklemeden yarın seçim olacakmış gibi hazır bir şekilde sahaya inmesi gerektiğine inanıyorum. Kadın ve genç kotası ve nitelikli insanların olması gerektiğine inanıyorum. CHP Eyüp de kesinlikle seçim kazanabilir. Buda iyi ve nitelikli insanlarla mümkün. Herkes katkı vermeli ve bencilliği aşmalıdır. Siyaseti kendi adımıza değil halkın çıkarları için yapmayı unutmamalıyız. CHP büyük bir aile ve her kese yer var.

Yeter ki kendi benliğimizi aşıp kolektif üretime inanalım.

 

Flaş Haber

Abdullah AĞIRKAN

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER