EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Sılaydır yanı / CHP EYÜP İLÇE MAHALLE KONGRE TARİHLERİ AÇIKLANDI.

CHP EYÜP İLÇE MAHALLE KONGRE TARİHLERİ AÇIKLANDI.

KONGRE SÜRECİ

İktidar olmak siyasi partilerin gayesi ve amacıdır. Bu amaç doğrultusunda liyakat sahibi kadroların seçilmesi çok önemlidir.

Partiler, siyasi mücadelesini verdiği bölgelerde, toplumun tamamını kucaklayacak, parti tüzüğünde yazılı olan siyasi propagandayı bulunduğu her platformda ifade edebilecek donanıma sahip kadroları bulmakla sorumludur.

Uzun yıllardan beri konuşulan, hemşericilik kontenjanı, tanıdık kontenjanı, beni seçersen seni ileri dönemde aday yaparım kontenjanından uzaklaşarak bir bütünlük içinde mücadele etmenin yollarını aramak ve uygulamak zorundadır.

Parti içinde muhalefet olarak görülen kişileri dışlamadan, ana hedefe giden süreçte, verilen mücadelenin bir parçası yapmak öncelikle o ilçede bulunan ilçe teşkilatının görevidir.

Bu sebeple ilçe teşkilatının da bu konularda çıkması muhtemel dedikoduların önüne geçmeli ve süreci sağlıklı götürmelidir.

Neyse ki, iki gün boyunca yaşanan bu sürece İlçe Teşkilatı son noktayı koymak adına Eyüp İlçesinde yapılacak mahalle delege seçim tarih ve yer tablosunu paylaşma gereği duymuştur.

İlçe Başkanlığınca, yapılan bu bilgilendirmenin yararlı olacağı da kesindir. Böylece daha fazla bir kargaşa ve dedikodunun da önüne geçmiş olundu…

CHP teşkilatlarına Başarılar dileriz.

 

http://eyupflashaber.com/

İstanbul müteahhitler birliği iş insanları Eyupsultan KÜLTÜR salonunda düzenlemiş olduğu deprem konulu panele yoğun ilgi vardı.

RESİM ÇEKİLDİLER SALONU TERK ETTİLER. İstanbul müteahhitler birliği iş insanları Eyupsultan KÜLTÜR salonunda düzenlemiş olduğu …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER