EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Sılaydır yanı / CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek Adaylığını Açıkladı

CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek Adaylığını Açıkladı

CHP 36 Kongreye giderken CHP Eyüp ilçesinde de gündem yoğun bir şekilde hız kesmeden devam ediyor.
CHP Eyüp İlçe Başkanı Sinan Akçiçek İlçe merkezinin kapılarını diğer aday adaylarına açarak tümünün tanıtımına iştirak ettikten sonra 12.Kasım2017 günü saat 16.00 da CHP eyüp ilçe örgütünün yoğun katılımı ile yeniden İlçe Başkanlığına Aday olduğunu açıkladı.

 

Sinan Akçiçek Konuşmasın da ;

CHP Eyüp ilçesinin değerli üyeleri sevgili yol arkadaşlarım STK larımızın değerli temsilcileri yerel basın emekçileri hepinizin bildiği gibi benden önce 5 aday arkadaşım daha adaylığını açıkladı sağ olsunlar benim açılış konuşmasını yapmamı istediler hepsine katıldım CHP demokrasinin beşiğidir bundan sonrada böyle devam edecektir. Beni yalnız bırakmadığınız için buraya kadar gelerek desteğinizi devam ettirmeniz benim için gurur kaynağıdır hepinize teşekkür ederim,benden önce adaylıklarını açıklayan yol arkadaşlarıma başarılar dilerim dedi.
Kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 79 yılında Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle anıyorum anısını ve ilkelerini ilelebet yaşatacağız bu topraklarda ve her yerde dedi.

Değerli yol arkadaşlarım, sevgili İlçe Başkan adayı arkadaşlarım, Sivil Toplum kuruluşlarımızın değerli temsilcileri,yerel basınımızın değerli temsilcileri toplantı davetime iştirak ederek buraya kadar gelip onurlandırdığınız için hepinize teşekkür ederim kongremiz partimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun dedi.
Ramazan yiğit
Haber etkin

 

http://eyupflashaber.com/

Tarihi Belgrad Ormanı’nda Bir taş ocağına daha onay verildi.

İSTANBULUN SON AKCİĞERLERİ TALAN OLUYOR Tarihi Belgrad Ormanı’nda Bir taş ocağına daha onay verildi. Vatan …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER