EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / ÇETİN ÜNLÜ EYÜPSULTAN İÇİN İDDİALI

ÇETİN ÜNLÜ EYÜPSULTAN İÇİN İDDİALI

Yaklaşan yerel seçimlerde aday adayları çalışmalarına hız verdi. Çetin ÜNLÜ Ak Parti Eyüpsultan adayları arasında isimi en çok dillendirilen kişi olarak ön plana çıkıyor.

Çetin ÜNLÜ doğma büyüme bir Eyüpsultan evladı olarak güncel siyasetin doğru tespitlerle kazanım elde edileceğini ve AK Parti doğru siyasetin merkezi diyerek yaklaşan yerel seçimde kendisinin adaylığının, Eyüpsultanlı kardeşlerimizin ortak isteği olduğunu ifade etti.

Öte yandan tüm kesimlerden oy alma potansiyelinin olduğunu ifade eden Çetin ÜNLÜ, ben tüm kesimlerin uzlaşı merkeziyim. Yaşadığım Mahalle genel olarak sol parti oy ağırlıklı anacak benim adaylığından dolayı ciddi bir teveccüh mevcut.

Partim beni şayet aday yaparsa, ben tüm gücümü ortak akıl ile geleceğe yönelik projelerle birleştirip AK Parti yi Eyüpsultanda % 60 ile alabileceğime inanıyorum.

Bu konuda çok idealiyim diyen Çetin ÜNLÜ, ben değil biz olmayı başaracak ve güçlü bir ekiple yola çıktık…

Bu bir dava meselesi ve biz bu davaya inanan kadrolar olarak göreve hazırız diyerek geleceğe yönelik projelerimizi de pek yakında açıklayacağız diyerek sözlerine son verdi.

 

 

 

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER