EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / ÇEDF BAŞKANI MAZLUM ŞANLI: ACINIZI PAYLAŞIYORUZ

ÇEDF BAŞKANI MAZLUM ŞANLI: ACINIZI PAYLAŞIYORUZ

ÇEDF’den Anlamlı Basın açıklaması : !

Hiçbir çağda kötülük bugünkü gibi örgütlenmedi ve güçlü olmadı. İnsanlık FİLİSTİN ve GAZZE ye karşı yapılan saldırıları belleğinde büyük bir utanç vesilesi olarak hatırlayacaktır. Bir milletin eşit ve özgür bir biçimde kendi topraklarında hayatlarını sürdürme isteğine aykırı olan saldırıları kınıyor ve acılarını yürekten hissediyoruz.

Gazze de bir çocuğun bisiklet pedalını çevirmekten evvel,hayatta kalmanın yollarını öğrenmesi, dünya tarihine ve insanlığımıza karşı işlenen en büyük suçtur. İşte tam da bu yüzden ayağa kalkmalı ve filistin de Gazze de yaşanan bu katliama karşı haykırmalıyız. Gazze halkının haklılığını…

ÇÜNKÜ; Bugün gelinen nokta ; Dünya’nın neresinde bir çocuk ölürse orası Gazze’dir. Bir bebek bir(1) yaşına girerken ağzında emzik değil;kurşun taşıyorsa orası Gazze’dir diyebilmeliyiz. Bizler Gazze de, filistin’de  yaşanan bu anti demokratik suça ortak olmayacağız. Filistin ve gazzeye karşı yürütülen bu insanlık dışı muameleyi reddiyor; orada yaşam mücadelesi veren kardeşlerimize dualarımızı gönderiyoruz. Her koşulda ve şartta filistin’in toprak bütünlüğünden ve gaz                 ze nin özgür yaşamından yana olduğumuzu belirtiyor. FİLİSTİN ve GAZZE’NİN göz yaşından öpüyoruz.

 

ÇEDF YÖN.KRL.BŞK.

MAZLUM ŞANLI

MAZLUM ŞANLI KİMDİR!

Cağdas Erzurum dernekler federasyonu başkanı mazlum ŞANLI 1971 yılında Erzurum’un tekman ilçesine bağlı çağlar köyünde dünya ya gelmiştir.ilk orta öğrenimini erzurumun çeşitli okullarında tamamlamıştır.

Otuz yıllık dernek tecrübesine sahip olan ŞANLI Erzurum cağlar köyü dernek başkanlığı görevini üstlenmiştir. Bu süreçte metropol şehirlerde zaruri olarak gördüğü; örgütsel bütünleşmeyi sağlamak amacıyla, şu anda başkanlık görevini sürdürdüğü CEDF Federasyonu’nun kurulmasına öncülük etmiş ve aynı zamanda ilk ve kurucu başkan sıfatını almıştır.

İş hayatında da başarılı bir grafik çizen şanlı evli ve 2 kız 1 erkek çocuk babasıdır.

ÇEDF YAKIN HEDEFİ!

Cağdas Erzurum dernekler federasyonu Başkanı Mazlum ŞANLI önümüzdeki süreçte ÇEDF çok daha aktif olacak her alanda. Bu Federasyon merkezli bir süreç olacak her karar. ÇEDF tüm hemşerilerimizin ortak merkezidir. Burası siyaset üstü bir kurum olup, bireysel olarak kendini pazarlayacağı bir kurum olmayacaktır kişilerin. Tüm kararlar yerel seçimler olsun, genel süreç olsun ÇEDF merkezli olacak kararlar.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER