EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / AKP SOKAKLARINDA NELER OLUYOR?

AKP SOKAKLARINDA NELER OLUYOR?

AKP SOKAKLARINDA NELER OLUYOR?

Son günlerde Eyüp’te en çok konuşulan konu, Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın’ın görevinde alınıp, alınmayacağıdır.

Milli iradenin tecelli ettiği yer sandıklardır diyenler, binlerce seçmen tarafından seçilen bir belediye başkanının kaderini birilerinin iki dudağı arasındaymış gibi bir algı yaratmaları siyasi çürümüşlüğün son noktasıdır.

Artık neredeyse bu konularda toto oynamaya başlayanlar bile var.  “Üç vakte kalmadan giden diyenden, bir tanıdığımın bir tanıdığı bir tanıdığıma söylemiş” diye söze giriş yapanları duymak veya görmek ülkenin siyasi geleceğinin ne kadar karanlıkta oluşunun da belgesidir.

Hakkında yürütülen bir soruşturma, görevi kötüye kullanma yoksa seçilen bir belediye başkanının görevinden alınması veya istifaya zorlanması ahlaki olmamakla birlikte seçmene yapılacak en büyük hakarettir.

Bu ve benzeri kararlar, yeni dönemde siyaset yapmak amacında olanlar için esas kıstas kendi genel başkanlarına karşı tam biat olgusuyla, sorumlu olduğu seçmene karşı görev yapma hassasiyetin ortadan kalkmasının yolunu açan bir bakış doğurur.

“Bizi halk seçti bizi ancak halk gönderir” diyenler, söz konusu belediye başkanları olunca sus pus olmaları, söylediklerine kendilerinin de inanmadıkları bir yalandan ibarettir.

2019 Mart ayında yapılacak yerel seçimlerinde mevcut Belediye Başkanı’nın aday gösterilip gösterilmemesi, bağlı bulunduğu siyasi partinin tercihi olabilir. Lakin bu günden böyle bir gündem yaratmak veya yaratılan bu gündeme sessiz kalmak, yerelde yapılacak hizmetlerin askıya alınmasına yol açmaktadır.

Özellikle bir zamanlar hasretle Türkiye’ye dönmesi için çağrılan Hoca Efendinin 17 Temmuz darbe girişiminden sonra Fetö Terör Örgütüne dönüşmesinin ardından, yeni dönemde partide parsel kapmak isteyen kimi çevrelere ahlak dışı siyaset yapma imkanı doğurdu.

Bunu nerde mi? Görüyoruz.

2013 ve 2014 yıllarında atılan, Tweet ve Facebook beğenilerini 4 yıl sonra gündeme taşıyan Akit Gazetesinin yapmak istediğiyle, görevinden alınan AKP Eyüp İlçe Başkanı Süleyman Aykaç’ın yerine ismi geçen adaylar ile ilgili karalama kampanyalarının amacı yeni dönemde AKP içinde parsel kapmak isteyenlerin fütursuzca siyaset yapmak anlayışından kaynaklanmaktadır.

İsmi geçen kimi adayları Fetö Terör örgütüyle ilişkilendirip, kendi adamlarının önünü açma politikası geçmişten günümüze Fetocu’ların yaptığı bir politikaydı.

Anlaşılıyor ki, birileri Feto dönemindeki çıraklığını bitirmiş ve bugün onun yerine ustalığa aday olmuştur.

Belediye Başkanının görevinden alınması söylentileri başta olmak üzere, parti içinde birilerinin, başka birilerini, Feto’culukla suçlamasıyla kaynayan kazanı gören, AKP’li siyasetçiden AKP’ye oy vermiş seçmene kadar herkesin sus pus olması da düşündürücüdür.

Yıllarca karşı cenaha yapılan bu ve benzeri karalamaları elinde çekirdek, film izler gibi bakanların bugün konuşmaması aklımıza o meşhur sözü getirmektedir.

Faşizm dediğin sadece çıplak ayaklıları vuran bir yılan değildir. Sustukça gelir senide bulur.

(EYÜP FLAŞ HABER DENİZ SEVÜK)

http://eyupflashaber.com/

Eyüpsultan belediyesi hayvan kliniğini de sattı

Eyüpsultan belediyesi hayvan kliniğini de sattı

AKP’li Eyüpsultan Belediyesi’nden büyük satış: Hayvan kliniği arazisi ranta feda edildi AKP’li Eyüpsultan Belediyesi, üzerinde …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER