EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / SAVAŞ ÇERÇİ YAZDI: 5 LEVENT’TE KİM KAYBETTİ SAHİDEN ?

SAVAŞ ÇERÇİ YAZDI: 5 LEVENT’TE KİM KAYBETTİ SAHİDEN ?

SAVAŞ ÇERÇİ YAZDI: 5 LEVENT’TE KİM KAYBETTİ SAHİDEN 

Bir şeyi unutmamak gerekiyor sokağı bilmeyen siyasetçiler değil sokağı bilen siyasetçilerin tamda şu zamanda sahada olma zamanıdır. Hepimiz görüyoruz bazı siyasetçiler yokluk çeken insanların evine misafir oluyor ellerinde kuru pasta oturuyorlar dertleri sıkıntıları dinliyormuş gibi görünüyor boy boy foto paylaşıp gidiyorlar sonra işte sonrası önemli  o insanların duygularına hayatlarına dokuna biliyormusun önemli olan bu  insanlar için projelerin planların nedir neler yapacaksın.

Sahaya çıkacak alanda olacak herkes hazırlıklı olmalı yokluk içinde yaşayan insanların sonuna kadar arkasında olduğunu hissettirmelidir başarı sokakta yokluğu iliklerine kadar hisseden insanlara sıcak ve samimi dokunuşlarla gelecektir.

İlçemizde 5.levet mahallesinde 4 adayın yarıştığı  muhtarlık seçimi yapıldı kazanan Akp’ninde desteklediği Süleyman Alipaşaoğlu mahallenin seçilen ilk muhtarı olmayı başardı kendisini tebrik ediyorum başarılar diliyorum. Secimde yarışan diğer adaylarada bundan sonraki hayatlarında muavfakiyetler dilerim.

Peki, nasıl olurda CHP ve İyi partinin desteklediği adaylar ülkenin şu anki durumuna rağmen kaybeder. Cevabı çok basit birlik beraberlik içerisinde hareket edilmez kişisel egolar ön planda olursa alınan bu sonuç hiçte şaşırtıcı bir durum olmayacaktır…

Mesele 2024’de şimdi olanı ve olacak olanları tespit-ders almada.

SAVAŞ ÇERÇİ

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER