EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / ALİ TURAN; “HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI MUHARREM İNCE”

ALİ TURAN; “HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI MUHARREM İNCE”

 

MİLLETİN DESTEĞİ BÜYÜYOR.

HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI MUHARREM İNCE TİŞÖRTLERİ İLGİ GÖRÜYOR.

ALİ TURAN; “HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI MUHARREM İNCE” YAZILI 1000 ADET TİŞÖRT DAĞITTI.

CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin “Devlet imkanlarıyla değil, milletin desteğiyle yapıyoruz” ifadesiyle bağış ve yardımlar çığ gibi büyüdü.

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’ye kimi maddi, kimileri ise manevi destek vermek için meydanda bulunan seçim çadırlarına akın ediyor.

Eyüpsultan meydanında yan yana kurulan çadırlar, Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin  stantında  gönüllü görev alanları izlerken,  birde Muharrem İnce’ye her türlü destek için gelen İnce hayranlarına şahit olduk.

Eyüpsultan meydanında Her gün  erken saatlerde gelip geç saatlere kadar nöbet tutan gönüllülerin yanı sıra nöbetler halinde her akşam bir meclis üyesinin gönüllülere destek amaçlı ve onların ihtiyaçlarını giderme noktasında bulunduklarına da şahit olduk.

ALİ TURAN; “HEPİMİZİN CUMHURBAŞKANI MUHARREM İNCE” YAZILI 1000 ADET TİŞÖRT.

İşadamı ve Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi olan Ali TURAN, 1000 adet “Hepimizin Cumhurbaşkanı Muharrem İnce” yazılı tişörtleri Eyüpsultan meydanındaki Muharrem İnce satantına getirerek vatandaşlara dağıtılmasını istedi.

Bizde gazeteci olarak 24 Haziran seçimleri için millet ittifakına her türlü desteğini esirgemeyen ve emeği geçenleri görüntüleyerek siz okurlarımızla paylaşmayı da görev bildik.

EYÜP FLAŞ HABER ALAETTİN ARSLAN

http://eyupflashaber.com/

Mustafa Taviloğlu koleksiyonu

Mustafa Taviloğlu koleksiyonu Eyüpsultan’da sanatseverle buluşuyor Koleksiyoner Mustafa Taviloğlu’nun 50 yılı aşkın süredir biriktirdiği eserlerden …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER