EYÜPSULTAN HALKI MUHATAB BULAMIYOR
Eyüpsultan genelinde belediyenin vurdum duymazlığından dolayı şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.
Vatandaş derdini anlatacak bir yetkiliyle iletişim kuramadığı gibi başkan’dan randevu talebi bile alamadığından yakınıyor.
Eyüpsultan belediyesi tarafından Köy halkına; “Boşaltın” tebligatı göndermesinin ardından başlayan korku ve panik köy halkını tedirgin etti,
Belediye tarafından gönderilen boşaltın tebligatının ardından karşılarında muhatab bulamayan insanların sesini duymayan kalmamasına rağmen Başkan Mithat Bülent Özmen ve Belediye meclis üyelerinden bile tık ses yok.
KEMERBURGAZ 18 MADDE NE OLDU?
Yıllardır yılan hikayesine dönen Kemerburgaz 18 madde imar sorunu beş yıl önce, bitti denilerek müjdeler verilmişti. Ne yazık ki Kemerburgaz halkı yine hüsran, yine aynı hikayeyle karşı karşıya kaldı.
Eyüpsultan belediyesinde karşılarında cevap verecek bir yetkili bulamadıklarından yakınan Kemerburgaz halkının sesini duyan yok mu?
TAVSİYE;
Zengin villa sahiplerinin kendi rantına has şikayetlerini anında yerinde gelerek sözde basın açıklaması yapıyorsunuz da, Köylü ve mahalle halkının etrafını vampir gibi saran arazi simsarlarına karşı durun. Gelin bu insanların haklarına ve şikayetlerine ortak olup kulak verin.
ADALET, Adaletsizlik; Hiçbir şey yapmayarak, halkın dertlerine derman olmayarak da bir adaletsizliktir.
İYİ BİR BAŞKAN;
İyi bir belediye başkanı ve yönetici; Her şeyi iyi bilen kişi değildir. Yaptığı işi iyi bilenleri bir araya getirip, onları uyum içinde çalıştırabilen kimsedir. Bilmem anlatabildim mi?
EYÜP FLAŞ HABER/Alaettin Arslan
EYÜP FLAŞ HABER EYÜPSULTAN YEREL BASIN GAZETE EYÜPSULTAN YEREL BASIN EYÜPSULTAN HABER GAZETESİ






