EYÜPSULTAN GÖKTÜRK HİZMET BİNASINA BORÇ ÖDEMEK İÇİN GELEN GERİ DÖNÜYOR
Eyüpsultan belediyesi Göktürk ek binası borç ödeme almıyor.
GÖKTÜRK BELEDİYE EK BİNASINA BORÇ ÖDEMEK İÇİN GİDEN GERİ DÖNÜYOR
Gökürk, Kemerburgaz ve civar köylerin Belediye borç ödemek için Göktürk Ek binasına gelip geri dönüyorlar.
Eyüpsultan Merkeze 20 km uzak, tarafik koşulları, çalışan vatandaşların izin alma sıkıntılarını da göz önüne alınırsa şikayetlerin ardı arkası kesilmiyor.
Halbuki yıllardır Göktürk Ek binası bölgede yaşayan insanların merkezi aratmadığı gibi gerek emlak vergisi gerek ise diğer borç ödemek için yerinde hizmet ti.
VATANDAŞ ÖDEME YAPMAK İÇİN MUHATTAB BULAMIYOR
Eyüpsultan belediye başkanı hemen her gün bir iki resim paylaşıp sosyal medya fenomeni gibi çalışıyorken, vatandaşlardan gelen gerçek anlamdaki şikayetleri neden ve niçin göremiyor ve ya görmezden geliyor.
Belediyeyi borçlu aldıklarını her platformlarda dile getirip, iki yıldır kuruş borç ödeyemeyen başkan Bülent Özmen, Borç ödemek için Göktürk Ek binasına giden vatandaşlar, Ödeme yapmadan geri dönüyor.
EYÜP FLAŞ HABER Alaettin Arslan
EYÜP FLAŞ HABER EYÜPSULTAN YEREL BASIN GAZETE EYÜPSULTAN YEREL BASIN EYÜPSULTAN HABER GAZETESİ






