EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER

 

 

 

 

Halk belediyelerden konser değil hizmet bekliyor”

Ekonomik sıkıntıların had safhada olduğu bir dönemde Eyüpsultan belediyesi büyük paralar harcayarak konserler düzenlemesine tepkiler büyüyor. Emlak vergilerine yüzde dört yüz zam yaparak milletin parasını konserlere hoyratça harcayan Eyüpsultan Belediye başkanı Deniz Köken tepki üzerine tepki çekiyor.

“Halkımız belediyelerden konser değil hizmet istiyor”

Eyüpsultan halkı son dönemlerde maalesef ekonomik sıkıntılardan dolayı çok zor günlerden geçiyor. Hangi vatandaşımıza ve esnafımıza konuşşak  bin ah işitiyoruz. Vatandaş ve esnaf artan hayat pahalılığı başta olmak üzere ardı arkası kesilmeyen zamlardan yakınıyor. Esnaf iflasın eşiğine gelmiş, vatandaş geçimini sağlayamıyor. Artık zamlarla uyanıp zamlarla yaşarken, Şu an piyasada fiyat istikrarı adına bir şey kalmamış. Başta gıda olmak üzere temel tüketim maddelerinde fiyat takibi yapmak neredeyse imkânsız hale gelmiş. Özellikle de enerji ve akaryakıt zamları yanı sıra emlak vergileri yüzde dört yüz artarak herkesin adeta belini büküyor. Böyle bir dönemde belediyelerin konser ve benzeri etkinlikler düzenlemesinin perde arkasında yaşanan yolsuzluklar adeta halkın gündeminden çıkmıyor.  Özellikle Eyüpsultan gibi islam aleminin toplumun inanç başta olmak üzere hiçbir değeri ile bağdaşmayan konserler sorgulanmalıdır. Eyüpsultan halkı belediyeden konser ve halkın faydasına olmayan, aksine zararına olan bu tür etkinlikler istemiyor belediyelerden hizmet istiyor.

EYÜP FLAŞ HABER Alaettin ARSLAN

 

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER