EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / SAİM DİKEN’E KADINLARDAN TAM DESTEK

SAİM DİKEN’E KADINLARDAN TAM DESTEK

CHP Eyüpsultan Belediye Başkan Aday Adayı Saim Diken  Yemen Cafe de düzenlemiş olduğu kahvaltılı toplantıda Kadınlar ile biraraya geldi.

Saim Diken bitmek bilmeyen bir enerji ile etkinliklerine her gün bir yenisini ekliyor. Yeşilpınar Mahallesinden daha önce ki günlerde gençler ile bir araya gelen Saim Diken toplumun tüm kesimlerini kapsayacak kapsamlı bir çalışma ile genel sorunları kökünden çözmek iddiasını sürdürüyor. Bu nedenle de sorunların en çok toplandığı Kadın seçmen kitlesinin sorunlarını ortadan çözümü noktasın da Yeşilpınar Mahallesi Kadınları ile bir araya geldi.

Saim Diken’in yapmış olduğu çalışmalar da gösteriyor ki CHP Saim Diken’in Belediye Başkanlığı Adaylığın da Yeşilpırnar Mahallesin de Devrim niteliğin de bir oy patlaması yaşayacaktır.

Önceki Hafta Yeşilpınar Mahallesinden 100 Gençle buluşması,bu gün de 300’ü aşkın Kadınla buluşması seçimleri %60 la kazanacağım iddiası şimdiden gerçeğe dönüşmüş durumda.

Kadınlardan Saim Diken’e Muhteşem destek…

Saim Diken Kadınlara Yapmış olduğu Konuşmasın da şu ifadelere yer verdi;


Kıymetli kadınları değerli vakitlerinizi harcayıp bu güzel pazar günün de burada bizlerle bulunmanız benim için çok değerli hepiniz hoş geldiniz teşekkür ederim dedi.

Çok kıymetli kadınlarımız sorunlarınız büyük bunun farkındayım ama çözülmeyecek hiç bir sorununuz yok sizlerle birlikte bu sorunların üstesinden geleceğiz,Eyüpsultan belediyesi sizlerin eviniz olacak kapılarımız sizlere açık olacak ,Eyüpsultanı birlikte yöneteceğiz dedi.

”Şuna inanıyorum ki kadınlarımızın sorunlarını çözdüğümüz de Dünyayı yaşanabilir bir çiçek bahçesine dönüştürmüş olacağız bunu da siz kadınlarımızın taleplerini sizlerle birlikte başaracağız dedi”

 

 

 

 

Sosyal Demokrat Belediyecilik anlayışımız ile tüm sorunlarınızı çözeceğiz.

CHP’sinin yönetimde olduğu yerlerde toplum kesimlerinin daha mutlu olduğunu sizlerde oralara gittiğiniz de şahit oluyorsunuzdur.

 

Allahın izni ile sizlerin de isteğiyle Partim beni görevlendirmesi durumun da Eyüpsultanı Çağdaş daha güzel yaşanabilinir kent konumuna getireceğiz dedi.


Çok kıymetli Kadınlarımız hepinize bu gün davetimi kırmayarak buraya geldiğiniz için sizlere tek tek tekrar teşekkür ederim iyi ki varsınız iyiki bir aradayız diyerek sözlerini bitirdi.

http://eyupflashaber.com/

  İYİ Parti EYÜPSULTAN İLÇE BAŞKANI İBRAHİM YILDIRIM Basın açıklaması yaptı “İYİ Parti Eyüpsultan Belediye …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER