EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / Saim DİKEN’den Amasya günlerine davet

Saim DİKEN’den Amasya günlerine davet

ADEF-Amasya Dernekler Federasyonu İstanbul Yeni Kapıda,Amasya günlerin de Amasya kültürünü ve turizmi, El sanatları,Yöresel  yemeklerini  ve ürünlerini tanıtmak  tanıtmak için Amasya Valiliği,İBB,ADEF,Amasya Belediyesi işbirliği ile düzenlemiş olduğu Amasya günleri hazırlıklarını Yöre dernekleri temsilcileri ve ADEF Yöneticilerinin katıldığı Eyüpsultan Nikah ve Kültür Merkezinde ki  toplantıda değerlendirdi.

ADEF Genel Başkanı Saim Diken toplantı’da; yapmış olduğu açıklamada İstanbul Yenikapı da düzenlediğimiz Amasya günleri etkinliğimiz İstanbul’da  ve çevresin de bulunan Amasyalı hemşehrilerimizi ve misafirlerimizi ağırlamaya Şehzadeler şehri Amasya’mızın hoşgörü kültürü ve misafirperverliğiyle güzel bir an yaşatmaya hazırız. Tüm İstanbulluları Amasya günleri etkinliğimize davet ediyorum dedi.

Saim Diken sözlerinin devamın da;

14-17 Kasım 2019 tarihlerin de İstanbul Yenikapı etkinlik alanın da düzenlediğimiz Bu güzel Amasya Günleri etkinliğimize emeği gecen başta İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’na Yenikapı etkinlik alanını Amasyalılara tahsis ettiği için, Amasya Valiliğimize,Amasya Belediye Başkanımıza,Yöre Derneklerimiz Başkan ve yöneticilerine,Sponsor olarak desteklerini esirgemeyen sevgili hemşehrilerimize iş dünyamıza vermiş oldukları destek ve dayanışma için emeği geçen herkese ayrı,ayrı çok teşekkür ederim dedi.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER