EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / PARKLAR KAMERAYLA İZLENİYOR

PARKLAR KAMERAYLA İZLENİYOR

Eyüp sultan Belediyesi

İlçede, özellikle parklarda güvenliği en üst seviyeye taşımak amacıyla yeni bir çalışma başlatıldı. Bilgi İşlem Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Park Bahçeler Müdürlüğü ile ortaklaşa sürdürülen çalışmayla parklara güvenlik kameraları kurulacak.

GÖRÜNTÜLER 24 SAAT İZLENEREK KAYIT ALTINA ALINACAK

Kameralar ilçede ilk olarak İslambey Hz. Halit Parkı ile Arif Paşa Parkı’na kuruldu, belediye hizmet binasında bulunan kamera takip merkezine bağlandı. Her iki parkta çocuk ve spor alanlarını kapsayacak şekilde konulan ikişer kamera 24 saat boyunca aralıksız izlenip kayıt altına alınacak.

Büyük bir titizlikle sürdürülen çalışmalar sonucu oluşturulan sistem MOBESE kamera sistemleri ile eş değerde bulunuyor.

BELEDİYENİN WEB SAYFASINDAN CANLI İZLENECEK

Oluşturulan sistemde anlık kamera görüntüleri Eyüpsultan Belediyesi web sayfasından canlı olarak yayınlanmaya başlayacak. Bu sayede dileyen vatandaşlar tablet, cep telefonu gibi mobil araçlar ile uyguluma üzerinden canlı yayını izleyebilecek.

Parklardan gelen görüntülerin canlı yayın olarak web sitesinden yayınlanması için çalışmalar devam ediyor.

İNTERNET SAĞLAYICISINA GEREK KALMADAN ÇALIŞACAK

Sistem herhangi bir internet sağlayıcısından hizmet almadan, Bilgi İşlem Müdürlüğü’nün kablosuz radyolink cihazları ile oluşturduğu ağ üzerinden çalışıyor. Kamera görüntülerini bu ağı kullanarak merkeze taşınıyor ve kayıt altına alınıyor.

Kameraların kurulacağı parklara direk kurulumları ve elektrik hatlarının bağlanması işlemi de Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından gerçekleştiriliyor.

http://eyupflashaber.com/

KALİTELİ HİZMET / DOĞRU ADAY !

EYÜP GÜZELTEPE MAHALLESİ KALİTELİ VE DOĞRU ADAYA KAVUŞACAK. BU NOKTADA DOĞRU ADAY !

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER