EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Genel / Özalibeyköyspor geleneksel iftarı yapıldı!

Özalibeyköyspor geleneksel iftarı yapıldı!

Özalibeyköyspor geleneksel iftar yemeği bu ramazanda da gerçekleşti.  Kulübün ev sahipliğinde kulüp lokalinde düzenlenen geleneksel iftara katılım oldukça yüksekti.
 
İftar programına Kulüp Başkanı Metin Çırpan, Özalibeyköyspor’un Kurucu Üyesi İsa Kılıç, Kulüpler Birliği Genel Sekteri Rahmi Uçak, Eyüpsultan Kızılay Şube Başkanı Abit Tüfekçi, Tüm Balkanlar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Adnan Şener, Eyüp İSKİ Şube Müdürü Abdülselam Atunkaynak, Nişanca Mahalle Muhtarı ve Nişanca Gençlikspor Kulübü Başkanı Ramazan Güven, Eyüp Çırçır İmarspor Başkanı Ali Değirmenci, Göktürk Sarayspor Kulübü Başkanı Hakan Buruk, Araphanspor Yöneticisi Uğur Taşgöz ve çok sayıda mahalle sakini katıldı.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen iftar yemeğinin sonunda Kulüp Başkanı ve Eyüp Kulüpler Birliği Başkanı Metin Çırpan tüm katılımcılara teşekkür etti. Kulüp olarak geleneksel hale getirdikleri iftar yemeklerinin, Ramazan’in birlik, beraberlik ve güzelliklerini sunduğunu belirtti.

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER