EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER
Anasayfa / Eyüpsultan haberleri / ORGANİK PAZARIN BAŞIN GELENLER BU SEFER GÖKTÜRK

ORGANİK PAZARIN BAŞIN GELENLER BU SEFER GÖKTÜRK

Organik pazarın başına gelenler, Bu sefer Göktürk’e yeniden kurulacak.
Kapatılan Göktürk Belediyesi tarafından 2003 yılında ilk defa Eyüp genelinde çok amaçlı Kapalı Halk Pazarı olarak Göktürk halkının, Pazar ve Perşembe günü hizmetine sunulmuştu.
Ardından Göktürk Nejat Sabuncu ve Turgut Özal Okul bahçelerine de Pazar ve Cumartesi günleri okula gelir temin etmek için kurulan Organik Sosyete Pazarı halk tarafından büyük ilgi görmüştü,
Taki Göktürk belediyesi kapatılıp Eyüp Belediyesine devredilene kadar.
2008 Yılında Göktürk belediyesi kapatıldıktan hemen sonra, Eyüp Belediyesi tarafından Göktürk’te Okul bahçelerinde Pazar yerini kapatma kararı aldı. , Bu sefer Kemerburgaz Selanik Bulvarı üzerinde belediyeye ait boş arsaya belediyenin bütçesinden Organik Pazar yeri yapmış ve 6, ay aradan sonra halk tarafından ilgi görmediği için kaderine terk edilerek, pazar yerine bu sefer de balıkçı dükkanı açılmıştı.
Gelinen süreçte bölge halkının yoğun istek ve şikayetleri neticesinde Göktürk Kapalı Halk Pazarı, Pazar ve Perşembe Günlerine birde Organik Cuma Pazarı açılması için Belediye meclisine sunuldu.
(Eyüp Flaş Haber Alaettin Arslan)

http://eyupflashaber.com/

İMİDER BAŞKANI İRFAN TUTACAK’TAN 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI MESAJI

Merkezi Eyüpsultan’da bulunan İstanbul Müteahhit ve İş İnsanları Derneği (İMİDER) Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Tutacak, …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

EYÜP YEREL BASIN EYÜP FLAŞ HABER